Cum altfel să te simți la începutul lunii Noiembrie decât entuziasmat? Razele soarelui sunt încă prietenoase, venind să-ți încălzească diminețile în timp ce savurezi o ceașcă de ceai. Se strecoară încet în mintea ta un sentiment de bine, cu miros de cozonac copt în casă și un dor de cei dragi.

Am pregătit pentru tine colecțiile de Crăciun în magazinele Nobila Casa. Și nu pentru a trezi în tine nostalgii. Ci pentru că sărbătorile au secrete și îndeplinesc dorințe așa cum niciun alt anotimp nu o poate face. Și ce altceva ți-ai imagina că poate aduce fericirea unui final de an reușit, decât energia unui Crăciun plin de cadouri, prăjituri și sunet de accesorii de brad.

Așa că poți să îți pui de acum aceste 3 dorințe și să începi să simți magia Crăciunului:

 Dorința 1- “Sper ca acasă timpul să treacă mai greu de sărbători”

Vrei ca zilele agitate, oamenii fără răbdare și deadline-urile să rămână la ușă? Dă-i casei tale nu doar alte veșminte, ci o stare nouă. Folosește elemente de decor ce includ lemn pentru senzația că natura e în casa ta și te protejează.

Decorațiune tablou WHITE MAGIC, 50x32 cm

Folosește cele patru simțuri ca să îți duci mintea în vacanță, să te apropii de esența a ceea ce înseamnă sărbătorile: bucurie. Gătește mai des, mici lucruri care să îți umple camerele de sentimentul moleșitor al dimineților în casa părinților sau bunicilor.

Formă muffin WINTER BAKERY DELIGHT

Cele mai căutate produse în această perioadă sunt cănuțele, bolurile, farfuriile și platourile pentru servire. Pentru că gătitul ne relaxează și timpul are alte dimensiuni. Rustic Red Fantasy și Rustic Green Fantasy propun produse cu design deosebit, termorezistente și care pot fi folosite și în cuptorul cu microunde. Pentru mici delicii cu senzație de timp că stă în loc.

Secretul: Decorațiuni de Crăciun, online sau în magazine

Nobila Casa a adus anul acesta două colecții de Crăciun prin care să explorezi rafinamentul sau tradiția. Tu alegi stilul, pentru că ambele conțin decorațiuni de Crăciun care pot îndelini dorința ta. Fie că gătești brioșe sau biscuiți aromați în forme de porțelan premium, bei o ciocolată caldă la biscuiții din bolul în formă de ren și privești cum joacă flacăra unei lumânări parfumate în suportul tip brad, toate sunt elemente care aduc calm și îți iau mintea de la problemele de zi cu zi.

Decorațiune de agățat ANGELS 75x10 cm, rășină, lemn

Înconjoară-te cu lucruri mici, dar cu esență tare și zi de zi mai aranjează câte un detaliu care să te aducă mai aproape de zilele Crăciunului. Fără să îți dai seama, vei fi deja acolo și timpul va zbura.

Dorința 2 – “Îmi doresc o masă de sărbători bogată”

Pentru că nu doar tradiția spune că trebuie să îi ai alături pe cei dragi sau să primești prietenii la colindat de sărbători, îți dorești să fie o reușită. Adu în ajutorul tău elemente care să facă mai bogată și mâncarea mai gustoasă. 

Platou M GOLD SHINE, 23,5x11x14,5 cm

Adaugă pe lista ta elementele de prezentare a mesei: fața de masă festivă, clasică sau modernă, platourile pentru servire, compartimentate sau tradiționale, tacâmurile de calitate, ceramica sau porțelanul ales.

Dar ține minte că bogăția unei mese nu vine din ceea ce așezi pe ea, ci cât suflet pui în pregătire.

Glob SILVER SHINE, 8x8x10,6 cm

Secretul: Oferte Crăciun 2018

Propunerile noastre pentru atmosfera visată în varianta tradițională conțin decorațiuni în nuanțe de roșu (coronițe, suporturi pentru lumânări, felinare în care ninge și care cântă, reni, moși și ajutoare ale moșului și o multitudine de globulețe). Ce-a de-a 2-a colecție de Crăciun propusă are un aspect mai modernist și este mai elegantă. Aceasta este compusă din articole albe cu detalii aurii sau argintii (statuete și decorațiuni din ceramică albă care se aprind, boluri de servire în formă de ren, îngerași și nelipsitele decorațiuni pentru brad în diferite combinații de alb-argintiu și alb-auriu).

Știi și tu cât de mult contează atmosfera creată pentru felul în care savurezi o masă. Îți recomandăm produsele din gama VILLEROY&BOCH, acum aflate la promoție, pentru a alege toate elementele de care ai nevoie pentru a pregăti, în minte și a repeta, masa festivă de sărbători. Așadar, o imaginezi ca un decor modern sau unul tradițional?

Dorința 3 - “Îmi doresc inspirație pentru cadouri”

Am inclus în colecțiile de Crăciun Nobila Casa răspunsuri la această dorință. Am adus pentru tine două colecții diferite și mii de elemente pentru ca răspunsul la întrebarea “Ea oare ce și-ar dori?”să fie simplu și rapid, valoros, nu scump. 

Coroniță M CHRISTMAS RED BEAUTY, 36x36x10 cm

Inspirați de sentimentul de bine adus de un Moș rotofei ce râde din toată inima și din drăgălășenia renilor sau a elfilor care ne-au ajutat la crearea de figurine și decorațiuni, am aranjat pentru tine conelcțiile într-un magazin care te umple de energie. Util pentru casă, perfect pentru cadou, ne respectăm încă o dată promisiunea. Și mai avem una pentru tine: Vizitează-ne și vei pleca mai plin de energie și mai optimist. 

Sfat bonus: O idee pentru urări de Crăciun

Te-ai gândit vreodată ca în loc de „Sărbătorile să vă fie luminate și calde alături de cei dragi” să oferi puțină lumină și căldură? Îți propunem o idee care să îți aducă titlul de cel mai bun coleg, sau prieten, de fiică sau fiu. Pregătește pentru cei dragi ție, cei care merită o urare specială, acest cadou.

Suport 2 lumânări CHRISTMAS GREEN BEAUTY,15x13x8,5

Umple-o cu biscuiți realizați de tine, cu pliculețe de ceai sau ciocolată caldă, cu ceva ce va încălzi sufletul celui ce o primește. Aceste cutii de metal, deși par reci, au un dar: acela că pot păstra vise, dorințe și idei calde, ca o îmbrățișare.

Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

  1. Decorațiune tablou WHITE MAGIC, 50x32 cm
  2. Formă muffin WINTER BAKERY DELIGHT
  3. Decorațiune de agățat ANGELS 75x10 cm, rășină, lemn
  4. Platou M GOLD SHINE, 23,5x11x14,5 cm
  5. Glob SILVER SHINE, 8x8x10,6 cm
  6. Coroniță M CHRISTMAS RED BEAUTY, 36x36x10 cm
  7. Suport 2 lumânări CHRISTMAS GREEN BEAUTY,15x13x8,5