Pentru a nu regreta vara și ca să transformi serile de toamnă din simple refugii la cald, în momente de încărcare cu energie și frumos, avem 3 sfaturi simple, rapide și care îți vor aduce complimente pentru o casă atât de frumoasă.

Și căminul tău e parte din tine și poate fi la modă. Iar atunci când cauți noi colecții de haine, pentru un look care să te inspire și să te reprezinte zi de zi, de ce nu ai transforma și casa ta sau cel puțin camera ta favorită într-o expresie a cine ești sau îți dorești și visezi să fii?

Platou GREEN LUCE 34 cm

 Adu în casă cel puțin un reminder că toamna e frumoasă. Poți să uiți de picioarele sau mâinile reci, pentru că inevitabil vei zâmbi, cuprinsă de o stare de bine, când degetele tale vor cuprinde cești aromate cu ceai sau ciocolată caldă. Iar picioarele îți sunt acoperite de pături pufoase, ca desenate de soarele zilei. Iar în centrul mesei, odată cu noul anotimp stă un nou bol, plin de ce e mai frumos la acest anotimp. Culoarea.

Decorațiuni de toamnă

Folosește fiecare anotimp ca să te înconjori cu ce poate el să ofere cel mai frumos. Nu lăsa în bucătărie fețele de masă cu scoici și peștișori. Iar ferestrele pot aduce atâta căldură sau sentiment de căldură dacă asortezi draperiile cu toamna....

 

Bol GOLD FORMS, 26,5x26,5x14 cm, fier

Însă cel mai simplu mod de a aduce anotimpul acesta în casa ta este să păstrezi constant pe mese bogăția lui. Toamna se culeg roadele? Atunci lasă aromele de mere, gutui, struguri să îți învăluie serile în belșug. Și sănătate, desigur, pentru că având tot timpul fructe la îndemână, te vei bucura nu doar vizual de ele, dar și de gustul lor și aportul de vitamine.

Decorațiuni creative

Așa cum din vacanțele verii aduci suveniruri, pietre, scoici sau alte elemente de design care să îți exprime creativitatea, continuă și toamna. În nebunia de culori și texturi, vei găsi inspirație și prietenii care îți trec pragul vor admira coșulețele tale creative.

 

Coș cu mâner M PANIER TRESSE, 30x26x14 cm

 Adună în ele lucruri parfumate, colorate, frunze, nuci, dovlecei și castane și mai ales, adună sentimente care cresc în inima ta atunci când vezi lucruri frumoase. Știi și tu, starea de bine începe cu a te înconjura de detalii și a vedea frumusețea în lucrurile mici.  

Decorațiuni interioare living

O casă ce se simte ca un refugiuse numește “acasă”. Îți dă un sentiment de bine la final de zi și pare o extensie a soarelui și a mirosului de frunze. Și să nu te mire când poate deveni acasă și pentru colegii, prietenii sau familia ta.

Recolta de povești va fi bogată toamna asta, mai ales când vă veți aduna în jurul unei cești de ceai cu aromă de ghimbir sau mere, evident, îndulcită cu miere.

Cană S RUSTIC GREEN FANTASY, 11x8,8x9 cm, ceramică 

 

În cești cu contrast puternic, de un verde adânc, ce să pună în valoare culorile speciale a ceaiurilor cu gust de toamnă. Alege și un ceainic potrivit din colecția Nobila Casa.

Și nu uita să decorezi masa cu bogăție. Lasă camera să fie scăldată de lumină caldă de lumânări sau veioze colorate în portocaliu, roșu sau galben.

 

 Platou GREEN LUCE 34 cm 

 Folosește un platou ca acest minunat Forest Green pentru același efect de contrast plăcut și pentru a expune o lumânare, fructe, deserturi sau flori uscate pentru un aer parfumat.

Moda toamnă 2018 - un acasă perfect

Stilul de viață la care visezi se construiește prin elemente de lifestyle care îți reamintesc constant de visul tău. Piese mari sau mai mici, detalii de stil sau culoare, pot transforma seri reci de toamnă din camere întunecate sau cu lumini reci, în refugii pline de căldură care prelungesc zilele magice și colorate ale toamnei perfecte. Aici vei fi cu adevărat acasă, iar poveștile se vor spune, în doi sau în grupul de prieteni, ca și cum ar fi în jurul focului de tabără, imaginea clasică a verii perfecte, sau în fața șemineului în care ard mocnit lemnele, ca într-o iarnă de vis.Și acest anotimp poate fi acasă, un tablou perfect de relaxare pentru tine. La Nobila Casa te așteaptă toamna casei tale.Sfat bonus:Cadouri de casă nouă și toamnă bună

La fel ca tine, vei avea colegi sau prieteni care au nevoie de un imbold pentru a trece peste melancolia sezonului. Așa că pregătește mici cadouri care să te facă vedeta toamnei pentru ei.

 

 Pătură M SILKY 150x200 cm, blană, șampanie

 

Un cadou intim și care înlocuiește brațele tale cu aceeași senzație de cald, este una dintre păturile pregătite de noi. În culoarea șampaniei și cu finiș de blană, e un cadou care va ține departe răceala și aproape sentimentul de bine.

Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Bol GOLD FORMS, 26,5x26,5x14 cm, fier

2. Coș cu mâner M PANIER TRESSE, 30x26x14 cm

3. Cană S RUSTIC GREEN FANTASY ceramică

4. Platou GREEN LUCE 34 cm

5. Pătură M SILKY 150x200 cm

6. Bol AUTUMN LEAVES 33,5x6 cm