Valorile care ne-au ajutat să ne dezvoltăm în acești 20 de ani sunt mai mult decât rezoluții pe foi. Așa cum zi de zi încercăm să devenim mai buni, mai deschiși și mai utili pentru casă și cu ceva perfect de cadou pentru voi, #impreunacutine este și o promisiune pentru viitor. Iar viitorul nostru al tuturor ține de ”casa” noastră, mediul. 

Și alături de CERT Transilvania, și cu fiecare dintre voi, cei care simt în plămâni aerul din pădurile verzi și în inimă bătăile mușchiului și a pământului umed din pădurile care ne oxigenează, ne mobilizăm și decorăm natura.

actiune de impadurire CERT 

Decorăm natura cu ce merită: cu grijă și 3 acțiuni pentru viitor!

Pasul 1: Un produs cumpărat, un copac plantat 

Să decorăm împreună natura cu acele lucruri care i se potrivesc cel mai bine: copacii verzi. Așa cum casei tale îi aduci un suflu nou cu draperii, tablouri sau decorațiuni ce te fac să te simți ca în natură, să ajutăm și natura să fie așa, acasă la ea. 

Pentru asta, am pregătit campania "Un produs cumpărat, un copac plantat". 

Caută acest semn pe produsele Nobila Casa și odată decorată casa ta, vei ajuta și la plantarea unui copac. 

campanie plantare copaci

Campania are loc până în 9 Octombrie 2019, iar la fiecare produs cumpărat ce va avea aplicat acest semn fonduri vor fi alocate acțiunii de plantare din NOIEMBRIE 2019.  Vezi mai jos produsele care participă la campanie și dacă ai poftă de bine, atunci te așteptăm alături de noi și la pasul 2. 

 Pasul 2: Acțiune în vizită la natură în septembrie, alături de CERT Transilvania

În 14 septembrie, hai la Făget! O mare vizită în care nu lăsăm ceva, ci luăm ceva. Pădurea Făget este unul dintre locurile preferate de relaxare ale clujenilor și de aceea are nevoie de atenție, ca o casă căreia îi calcă mulți pragul. 

ACTIUNE IMPADURIRE CERT

În 14 Septembrie 2019 vom organiza o acțiune de ecologizare prin care ne dorim să curățăm tot Fagetul într-o zi, alături de voluntarii CERT și cât mai mulți dintre voi. 

Te poți înscrie aici: https://cert-transilvania.ro/actiune-de-ecologizare-a-padurii-faget/

CERT Transilvania, sau  Detașamentul de Intervenție la Dezastre – este un grup constituit pe bază de voluntariat. Valorile care îi fac activi în astfel de acțiuni sunt: SOLIDARITATEA UMANĂ, VOLUNTARIAT și  IMPLICARE ACTIVĂ.

Și pentru că parteneriatele care au valori comune cu Nobila Casa ne încântă, și de data aceasta ieșim din casă în natură!

 Pasul 3: Plantare de copaci cu ajutorul și dragostea voastră de frumos

Așa cum spuneam, campania "Un produs compărat, un copac plantat" se încheie cu o desfășurare de forțe în NOIEMBRIE. 

ATMOSFERA CERT

Pentru că toamna târziu și primăvara devreme este prielnică plantarea, adunăm fondurile din vânzarea de produse participante la campanie și mergem în natură, iar tu poți veni alături de noi prin achiziționarea produselor selecționate. 

Și poți păstra amintirile tale din natură, din vacanță sau escapadele la munte în rama signature. Poți fi în armonie cu natura cu noul tău set Harmony, poți să pui natura la masă și setul de masă să însemne natură. 

colaj

Spune-ne dacă și tu ai plantat un copac sau ce produs ai ales din campania Nobila Casa  - Un produs cumpărat, un copac plantat! 

Află mai multe despre ce îți pregătește Nobila Casa cu ocazia împlinirii a 20 de ani și cum vine #impreunacutine să celebreze viitorul, din acest articol.  

 Dintre produse pe care le poți achiziționa ca să ajuți natura:

  1. Rama foto ROMANTIQUE, 14x19 cm, polirasina

  2. Set 4 cesti cu farfurii HARMONY, 230 ml

  3. Cutie bijuterii 2 nivele VINTAGE WHITE, 20,5x13x10

  4. Set farfurii 18 bucati Blurry Drops, portelan fin