Nu în fiecare vineri e Black Friday, suntem de acord. Și poate ai mai trecut prin zile de vineri cu oferte. Dar noi la Nobila Casa punem fundiță acestei ocazii și concentrăm în 10 zile reduceri de până la 47%. 

black friday nobila casa

Black Friday la Nobila Casa

10 zile, zeci de oferte și zeci de lei în minus la reduceri, pentru 10 idei de cadouri pe care le faci sau ți le faci doar de Black Friday. 

Înainte de a trece la lista de 10 și să punem fundă ofertelor Nobila Casa, hai să fii printre primii care află ce reduceri primești ONLINE. 

Cum? Simplu. Abonează-te la newsletter aici și te anunțăm noi. 

Cadouri cu reducere de Black Friday: cu fundiță, pentru prieteni sau locuință

 

1. Tigăi de calitate pentru toate mesele îmbelșugate

tigai WMF reduceriTigăi WMF 

Avem reduceri semnificative la colecția WMF realizată din aluminiu acoperit cu un strat anti-aderent PermaDur. Foarte rezistente și ușor de întreținut, cu o suprafață mată, precum cele folosite în bucătăriile profesionale, rezistă la căldură până la 260 grade Celsius și este compatibilă cu toate aparatele de gătit: ceramică, gaz, electrică și inducție.

2. Tacâmuri pentru mese reușite, la prețuri deloc ascuțite 

tacamuri la reducere3. Tacâmuri din inox 

Un set special de tacâmuri care poate fi un cadou de nuntă spectaculos sau în timp, o moștenire de familie. Realizate din oțel inoxidabil, un material care va face față cu brio trecerii anilor, aceste piese delicate sunt și niste accesorii speciale ale meselor tale.

cani nobila casa villeroyCăni New Wave porțelan

4. Elemente de cadou cu miros de sărbători

Cănile New Wave desenate cu elemente florale, animale sau orașe, sunt perfecte pentru cadouri la birou. Închinați cafeaua dinainte de concediu în noile căni ce te pot face vedeta biroului. Din porțelan premium și parte din colecția Villeroy&Boch - New Wave Caffe, este o colecție ce în anul 2004 a câștigat primul "Premiu pentru Inovație" din Industria Națională Germană. Canile sunt împachetate în cutii cadou, iar mânerul curbat și delicat va face deliciul fiecărui dintre cei vizați de acest cadou. 

5. Seturi pentru copii colorate, pentru mese mai ușor terminate

tacamuri pentru copii Seturi de masă pentru copii

Seturile de masă pentru copii cu personaje preferate de la brandul WMF sunt create din oțel inoxidabil și porțelan. Atractive pentru copii, utile pentru tine, acest Black Friday poate să coloreze mesele familiei tale. 

6. Culoare, ca de sărbătoare, pentru bucătării încântătoare 

set portelan colorat redusColecția Ailium de recipiente bucătărie

Colecția Allium din porțelan te duce cu gândul în minunata grădină de zarzavaturi și aduc un sentiment de proaspăt și delicat. Dă o pată de culoare bucătăriei tale cu articolele de inspirație pastorală ale acestei colecții atât de apreciată. 

7. Farfurii și seturi delicate, pentru toate mesele ca desenate

colectia Caro de la Villeroy&BochFarfurii colecția colorată CARO

Colecția Caro din porțelan de la Villeroy&Boch combină perfect interpretarea designului vintage cu formele moderne din lumea culturii culinare. Aceste forme și culori pot fi combinate perfect între ele: roz- Rose Caro, verde- Jade Caro și albastru- Indigo Caro. 

8. Pregătiri de masă elegantă pentru o generație întreagă 

villeroy and boch reduceri

Seturi porțelan premium Urban nature

Dacă ești mai conservator din fire și te gândești la viitor, al tău și al familiei, alege un set impecabil din porțelan premium, tot de la Villeroy&Boch.

Colecția Urban nature combină formele simple, fără vârstă, cu o calitate deosebită a porțelanului, pentru acel set care poate dura o viață, o generație sau mai multe. 

 9.Cei mici visează colorat pe așternuturi noi de pat 

lenejerie de pat la reducere

Lenjerie de pat 2 persoane, 200x215 cm, Cute Cats

Lenjeriile Cute Cats sunt colorate și jucăușe, din bumbac plăcut la atingere și extrem de vesele. Somnul tău sau visele celui mic devin mai dulci, iar diminețile vor fi pline de zâmbete!

10. Casă cu un nou decor, gata de colindători 

masuta nobila casa Masuta cafea, 49x45, Marrakesh

Din lemn, preferatul trendurilor, delicată și potrivită oricărei încăperi, poate fi completarea perfectă a unui decor sau un cadou foarte apreciat. Urmărește ONLINE startul reducerilor și vezi la ce preț special te așteaptă să o iei acasă. 

11. Alte zeci de reduceri cu fundiță, pentru cadou, pentru tine sau pentru locuință

Abonează-te la newsletter aici și te ținem la curent cu noutăți.

NEWSLETTER CU REDUCERI DE BLACK FRIDAY

 Asta v-am pregătit exclusiv la Nobila Casa de Black Friday: cu fundiță și de 10, avem oferte să pui la punct toată casa!

Iar în magazine, hai să vezi, să te inspiri și să compari!

Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

  1. Tigăi WMF 

  2. Tacâmuri din inox

  3. Căni New Wave porțelan

  4. Seturi de masă pentru copii

  5. Colecția Ailium de recipiente bucătărie

  6. Farfurii colecția colorată CARO

  7. Seturi porțelan premium Urban nature

  8. Lenjerii Cute Cat

  9. Masă cafea Marrakesh

  10. VEZI toate reducerile Black Friday DOAR ONLINE