Poate că nu ai așteptat tot anul pentru această perioadă de Black Friday.

Și poate cadourile pe care le-ai făcut până acum sau pe care ai de gând să le faci nu le aștepți până ajung la promoție.

În plus, la Nobila Casa tot anul te așteptăm cu surprize, oferte speciale și idei șic. Dar...

...să îți spunem de ce totuși acest Black Friday este special și merită să ne vizitezi pe site sau în magazine cu lista făcută pentru ocazie. 

 

1. Pentru că poți fi primul care află o ofertă cum nu ai mai întâlnit tot anul.

chabi chic

De câte ori nu privești cu melancolie colțul de cameră unde ceva lipsește. Și prin acea lipsă și ție îți lipsește ceva. Doar că nu știi ce. Și când vezi o piesă de mic mobilier creată cu atenție la detaliu și cu sentimentul atât de ...acasă al stilului shabby chic, știi exact ce i-ar plăcea dormitorului, bucătăriei sau holului tău.

De Black Friday, află primul prețul special la aceste piese și fă casei tale o surpriză.

Cum? Simplu. Abonează-te la newsletter aici și te anunțăm noi, în avans, când încep reducerile.

 

NEWSLETTER CU REDUCERI DE BLACK FRIDAY

 

 2. Pentru că nu trebuie să le limitezi la o singură zi sau o singură dorință sau idee. De ce?

Pentru că anul acesta la Nobila Casa Black Friday ține 10 zile și poți să adaugi zilnic pe lista ta câte o reducere care te surprinde. 

Când este Black Friday? Timp de 10 zile, între 16 și 25 noiembrie 2018, promoțiile vor fi valabile atât în magazine cât și pe site-ul nobilacasa.ro. Și ca veste în premieră, vă spunem că tablourile tip petală, cănile și pungile de cadouri vor fi vedete, cu reduceri de până la 75%.

decoratiuni aurii

Așadar, cadourile de Crăciun vor fi tăiate zâmbind de pe listele de cumpărături, pentru că între piesele pe care le-am pregătit la reducere sunt atât elemente de decor, cât și utile casei.

 3. Pentru că odată cu albul iernii, casa ta merită culoare

Vorbim mereu despre casa ce îți este refugiu și va fi oază de căldură, energie și relaxare. Mai ales de sărbători. Așadar, ne gândim la casa ta ca la parte din sufletul tău și pregătim de Black Friday reduceri la produse care nu doar că îți oferă o achiziție nouă, ci devin parte din mediul tău. Și îl îmbogățesc prin frumusețe și culoare.

decoratiuni stil industrial

Ca această minunăție de noptieră creată parcă special pentru secretele tale, pentru chei, amintiri și idei.

Aici sunt doar câteva dintre produsele pe care le vei găsi la reducere începând din data de 16 noiembrie. Nu uita că odată înscris la newsletter, vei primi lista de prețuri în premieră, la ora 00:00.

 4. Un alt motiv pentru care să te aștepți la idei și inspirație la reducere de Black Friday în 2018 este grupul tău de prieteni și familia. Și ce merită ei.

 Te așteptăm tot anul cu inspirație și cele necesare pentru arta mesei. Dar cu ocazia meselor festive care urmează, îți venim în ajutor, pentru ca aceste sărbători să fie speciale. Și bogate. Poveștile să se țină lanț, râsetele să răsune din pahare de cristal și nici măcar o firimitură să nu rămână pe masă.

decoratiuni masa

Așa că am pregătit reduceri care chiar să îți fie utile. Selecții din gama premium Villleroy&Boch, la prețuri speciale, mai ales la achizițiile online. Pahare de vin, seturi de servire, farfurii, căni, boluri și vaze. Toate alături de textile clasice, moderne sau tradiționale, de la fețe de masă și traverse.

 5.  Nu poți da greș cu economiile de Black Friday.

Pentru că odată cu lista făcută, de la persoane dragi cu aniversări in curând sau puse pe lista Moșului, până la colegi de birou sau persoane cu o relație mai formală, ce necesită mulțumiri, Black Friday la Nobila Casa nu este decât un motiv de economisire inteligentă.

decoratiuni cristal

Alege câte ceva pentru fiecare. 10 zile pline de inspirație și reduceri reale, între 16 și 26 noiembrie. Cele mai mari din an, fără să aștepți comenzi sau să rămâi fără piesa dorită. 

Ne pregătim intens cu stocuri, ajutor de specialitate în magazine, multe pungi de cadouri și secretul de la ora 00:00 din ziua de 16. Ne auzim atunci!

 Sfat bonus: Black Friday de colecție

Folosește-te de această ocazie pentru a scana colecțiile de decorațiuni. Pune suflet în pregătirea căminului tău și orice figurine, decorațiui, globuri sau elemente de decor ce fac iarna mai plină de culoare și lumină te vor relaxa și încălzi. Alege din timp tema, tradițional sau modern pentru casa ta și de Black Friday poți aduna împreună, cu un plus de achiziții la prețuri speciale, toate elementele de decor ce îți pot transforma casa și, pentru câteva luni, chiar viața.

Asta vă promitem noi, la Nobila Casa, în acest Black Friday care colorează!

 

Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

  1. Colecția Chabi Chic: Ceas OLDISH de masă 32x23,5x7,5 cm, metalDulăpior M COTTAGE HOUSE 43x62x32cm,1 sertar, 2 coșOglindă PETAL FLOWER 20x20x5 cm, lemn
  2. Colecția Gold: Oglindă PETAL CREĂM 20x20x5 cm, lemnVeioză COCHET 8x13x33 cm, metal, negruSuport bijuterii BIJU STYLE cu agățătoare15x30,5cm
  3. Colecția Industrial: Oglindă PETAL BLACK 40x40x5 cm, lemnNoptieră cu 1 sertar GEOMETRY, 46,5x37x58 cm, lemnCeas perete PHONOGRAPH 40,7x4,7 cm plastic
  4. Arta mesei: Supieră AUDUN FERMEFață de masă 130x180 cm, verdeFarfurie întinsă AUDUN FLEUR
  5. Colecția Elegant: Găleată pentru gheață JACKFructieră ALISBol SALY