Lumina toamnei, care încă ne mai încântă în amieze melancolice, ne face să vrem să o păstrăm în casă cât mai mult. Halloween, mese de familie sau ultimele fotografii demne de postat cu #feel de toamnă, avem pentru voi setul perfect.

Într-un aranjament care să vă inspire următoarea masă festivă sau pur și simplu din plăcerea de a vedea frumosul, combinația dintre piesele de mai jos o poți realiza natural, iar efectele lor vor fi admirate imediat. 

colectie si aranjament de toamna masa

Decor de toamnă - 5 ingrediente pentru mese pline de rafinament 

Ca un ”La revedere, minunată!” spus toamnei, am ales să compunem această serenadă pe masa unde celebrăm #impreunacutine arta mesei. 

Dacă îți place atenția la detalii, dacă îți dorești musafiri care să înceapă să experimenteze masa chiar înainte ca preparatele să fie aduse, atunci știm că te va încânta combinația noastră de: set de farfurii, tacâmuri, pahare și decorațiuni pentru masă. 

Toate, gata să se combine acum să arate a toamnă, dar peste o lună și ceva, a rafinament de Nou An. 

Colecția Black Marble

farfurii black marble

Farfurie intinsa BLACK MARBLE, 25 cm, ceramica

Din ceramică deloc pretențioasă, însă pentru pretențioși cu stilul, ți-am pregătit două colecții remarcabile prin designul lor. Adori texturile care imită marmura? Adevărate trenduri mondiale, noi le punem în valoare pe mese alături de cele mai rafinate tacâmuri. 

Colecțiile Black și Grey Marble conțin farfurii cu ajutorul cărora poți nu doar să ții pasul cu moda, ci poți crea adevărate expresii inspirate de Arta mesei. 

colectia black marble

Am vorbit despre Arta mesei și în ”Musafirii”, video aniversar concentrat pe secțiunea aceasta, atât de rafinată. 

Arta mesei este despre pregătirile pentru acele mese la care se spune atât de des ”Mă bucur că sunteți aici” sau ”Mi-a fost dor de voi” sau ”Mai ia!”

Pentru că atenția la detaliu este prezentă de la început și compoziția finală este la fel de importantă ca cea a meniului. 

Cu seturi de farfurii ce durează generații și înfrumusețează sute de mese speciale, sau aranjamente inspirate de trendurile anului, vezi cât de nelimitate sunt posibilitățile. 

Colecția de tacâmuri EME

În contrast cu setul ce imită marmura, adu culoarea toamnei care este cea mai frumoasă atunci când se așterne ca un sărut galben peste parcuri. 

tacamuri inox aurii

Set tacamuri 24 piese VENICE COPPER BRONZE

Noi am ales o colecție de la EME, pentru toți cei care admiră mesele regale din filmele vechi sau admiratorii meselor italiene dedicate familiei. Este o colecție de tacâmuri premium

Brandul italian EME ne încântă cu produsele din oțel de cea mai fină calitate. Poți citi AICI mai multe despre aceste colecții. 

Create și realizate în Italia, după principiile tradiției italiene de bun gust și imagine desăvârșită, colecția are și un atuu de neegalat: Tacâmurile din oțel inoxidabil 18/10 sunt realizate cu o nouă tehnologie numită PVD (Physical Vapour Desposition) care pe lângă frumusețea designului le oferă rezistență la coroziune și au un aspect modern și elegant.

Iar VENICE COPPER BRONZE  aduce contractul necesar piesele de ceramică și face parcă soarele de toamnă, molcom și de miere, să vină pe masă.

Decor de toamnă aurie

decor masa

Vaza M RICHLAND, 25x10 cm, sticla

Recipiente S Splendor

Desigur că tot decorul este completat de detaliile de foc ce pare desprins din apus. Vaza Richland, din sticlă, dar de culoarea bronzului, ce prinde fiecare rază de lumină, ne îmbie la visare.

Iar recipientele din colecția S Splendor, tot de culoarea bronzului, aduc mirodeniile pe o masă gătită în culori de cer de toamnă la apus.  

Iar pentru a închina împreună pentru acest decor de toamnă reușit, să folosim paharele din colecția Ardea.

colectia de pahare Ardea

Colecția pahare Ardea

Aceste pahare sunt fabricate în Cehia din sticlă cristalină. Avantajul lor este că își păstrează un timp îndelungat aspectul strălucitor, datorită conținutului de titanium.

Să ne amintim de cât de bogată este toamna, ce arome teribil de frumoase are și cât de ușor putem aduce în casă confortul acela melancolic al unui soare care ne spune la revedere. Mesele devin mai îndestulătoare, mai prețioase și amintirile mai colorate, cu acest set și aranjamentul pe care ți-l oferim ca inspirație, dar și cu alte idei de pe site sau din magazine. 

Ce zici? Aranjăm masa pentru ultimele porții de soare, dar primele note de foc asociat iernii? 

Pe pagina noastră de Facebook Nobila Casa sau pe Instagram poți să vezi ce ne inspiră și să ne inspiri și cu cu fotografii cu tag-ul #nobilacasa. 

Comandă aceste produse sau un produs aniversar Arta mesei -  SIGANTURE, vedetă de clip video, de pe site cu ridicare din magazine. 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

  1. Colecția de farfurii Black Marble
  2. Set de tacamuri VENICE COPPER BRONZE
  3. Vaza M RICHLAND, 25x10 cm, sticla
  4. Recipiente S Splendor
  5. Colecția pahare Ardea