Pentru că anul acesta cel mai probabil nu vom putea merge cu "Ne dați sau nu ne dați" în costume care conform tradiției să sperie spiritele, am pregătit o ediție de blog care îți recomandă lucruri simple prin care poți să faci din casa ta un spațiu de speriat pentru orice sentiment negativ. Lasă înauntru doar lumina zilei, culorile naturii și sentimente de optimism, într-o casă ce poate părea mai mare, cu ajutorul acestor 3 trucuri și câtorva elemente de toamnă. 

cosuri toamna

 Decoruri de toamnă

Lucrurile de care ne e frică - decorarea unei case mici

 

Acestea sunt cele mai frecvente temeri pentru care nu aducem noi decorațiuni în casă și în camere ce ne par prea pline. Și tu le ai?

 1. Ne temem că elementele de decorațiune nu se potrivesc între ele

 2. Nu ne dorim să aglomerăm sau să facem găuri în pereți

 3. Ne temem ca stilul să nu fie prea feminin

 4. Nu știm dacă cei mici sau animăluțele vor fi de acord cu unele decorațiuni

 5. Ne temem să avem noi preferințe, sezon de sezon, pentru că nu avem spațiul necesar pentru toate

 Astăzi, în ediția de Halloween, dar mai ales în culori de toamnă, folosim câteva idei de la experții noștri în aranjarea vitrinelor, care mereu reușesc să spună atât de multe într-un spațiu atât de mic.  

inspiratie decor

 Decorațiuni Gold de toamnă

Trebuie să adaptăm ideile pentru camere și case mai mici, astefl încât să ne dea impresia de mai mare. Asta ca să nu ne fie frică de stat acasă, de sărbători, de toamnă și de faimosul Halloween celebrat cu filme de groază și punci. Mai ales dacă pe masă avem un coșuleț de castane prăjite. 

 

lumanari ciderhouse yankee candle

Lumânare parfumată Ciderhouse Yankee Candle

 Amenajarea unei camere mici cu decorațiuni de toamnă

 1. Alege decorațiuni joase de înălțime și rotunde, pentru a crea sentimentul de mai mult spațiu pe orizontală și verticală.

Taburet VELVET VIRTUE, 35x35x40,5 cm, galben

Taburet VELVET VIRTUE, 35x35x40,5 cm, galben

 1. Folosește măsuțe și dulapuri cu rafturi în care să depozitezi decorațiunile sezoniere. Măsuța de cafea poate schimba look-ul camerei în fiecare sezon, cu 3 elemente simple: un coșuleț, o lumânare și șervețele în ton. 

Decorațiune cu led, de toamnă

Decorațiune cu led, de toamnă

Pernele decorative sunt vestite pentru aceeași putere de a schimba o cameră. Alege doar culorile universale ale unui sezon și câte o perniță în aceste culori. Uite cum locul acesta îmbie la relaxare la un vin, prin pate de culoare tomnatică dată de perna Zipper.

perna zipper

Perna decor ZIPPER, 45x45 cm, galben

 Și desigur tablourile, despre care credem că odată puse sus trebuie să stea acolo. Schimbarea lor și depozitarea simplă a celor de sezon face camera să pară ca nouă. Alege dimensiuni mari și camera va părea și ea mai mare. Mai puține elemente cu volum sunt mereu de preferat la mai multe elemente mici, dar nelegate.

Pentru toamnă, dă jos tabloul cu marea și alege această explozie de culoare cu ramă aurie. 

tablouri de toamna

Tablou AUTUMN IN NEW YORK 60x90 cm

 1. Alege suprafețe care reflectă lumina - de la oglinzi la elemente de decor ce capturează fiecare rază. 

decoratiune para aurie

Decoratiune para ASSELOTY, 13x13x28 cm, auriu

 Propunerile Nobila Casa pentru schimbarea anotimpului în casa ta sau a celor dragi, dacă te gândești să le faci cadou, sunt mici detalii de stil pentru mari schimbări de atmosferă. Avem grijă de spațiul tău, ca tu să poți avea grijă de sentimentele care te conduc și prin acest anotimp, când de Halloween nu ne dorim să te sperie nimic. 

Uite încă 3 mici detalii de care să ții cont la decorarea unei case mici. 

 1. Pentru mobilier alege culori pline, fără pattern.

 2. Pentru mese sau comode, scaune sau bibioteci, alege modele cu picioare la vedere, nu pline. 

perdele toamna

Perdele și draperii Mendola Fabrics la Nobila Casa 

 1. Și desigur, perdele și draperii care la fel de ușor se pot schimba cu anotimpul. Recomandăm ca toamna și iarna să fie mai deschise la culoare și din materiale diafane cu texturi simple. 

 Acum spune-ne, îți mai este frică de toamnă, de zile mohorâte și celebrări în intimitatea casei tale? Dacă încă da, atunci promitem că noi vom reveni cu articole, idei și mici detalii care să facă din casă ”acasă” pentru sufletul tău, zi de zi, chiar și în cea mai melancolică zi din toamna aceasta, chiar și de Halloween, chiar și în iarna ce vine. 

Lucruri care ne scapă de frică, într-o casă mică. Cumpără acum!