A respirat odată cu tine, a trăit lumina și căldura verii, a încercat să se simtă ca o vacanță. Casa ta devine un cuib toamna aceasta sau un coș în care se adună, ca la recoltele bogate, culori și texturi pentru împlinirea ta. Avem pentru tine trei propuneri care să te ajute să dai casei un aspect nou, potrivit toamnei și trendurilor internaționale. 

Noutăți pentru livingul tău

Am discutat despre cum încercăm să îți oferim cele mai noi idei în articolul Cum ne întâmpinăm clienții - vitrine care merg cu tine! Schimbăm stilul și aranjarea în funcție de campanii și de sezon și expunem cele mai inspirate obiecte, ca aranjamentul să fie unul în trend. Ai încredere că este realizat de specialiști - așa că poți folosi decorul pentru replicare în casa ta. Multe ore sunt investite în acest tablou pentru a face misiunea ta de a alege una simplă.

Pentru toamnă, avem trei propuneri din care, cu un mic detaliu ales, poți transforma spațiul case tale. Și de la căldură și nevoie de umbră, poți trece la un tablou pictat boem cu lumini calde și difuze, ca mierea sau fructele de gutui. 

decor casa de toamna

Perne decor Zipper

Începem cu acele articole din care nu ai niciodată prea multe: 

  1. Pernele zipper

Living decoration

Colecția Harmony

O noutate care este pe cât de atractivă vizual, pe atât de comodă. Mai ales pentru că această nouă colecție îți permite să schimbi husele, să le cureți și să refaci decorul cu multă ușurință. Așează-le acolo unde contrastul dă cel mai atractiv decor și inspiră-te din culorile toamnei, ale fructelor și recoltelor, pentru o transformare a casei tale. 

  1. Carpetele din blăniță

carpete din blanita

Carpete din blană artificială 

Așa cum vei vedea mai jos, în trend în acest an, pentru culorile lor și sentimentul cozy pe care îl oferă. Sunt mici detalii minunate care pot schimba o cameră, iar culorile sunt special alese ca să completeze colecția colorată de perne zipper. 

  1. Articolele gold

colectia gold

Articole GOLD

Pentru că toamna înseamnă soare ce aduce recolte, și coace fructe și ne încălzește inima cu lumină caldă, elementele gold stau bine în casa ta și la un loc cu melancolia. Te vor încălzi atunci când va lipsi căldura sau zilele vor fi mohorâte, și vor capta lumina în zilele frumoase. 

Alege seturi de cești, boluri pentru nenumăratele fructe îmbietoare sau tăvi în care să așezi ceaiurile fructate ale dimineților. 

cesti gold

Blanițe și perne Louis

Sfat bonus: 5 Trenduri internaționale de amenajare și decorare, toamna 2019

Am strâns câteva idei de culori, elemente și inspirație de toamnă pentru tine și casa ta, iar în articolul Casa lui 2019 - tendințe și sfaturi, vezi care sunt ideile pentru perdele și draperii pentru o casă modernă în 2019 și cum se potrivesc acestea perfect cu recomandările noastre de decorațiuni. 

a. Piesele tapițate sau acoperite cu șaluri și pături pufoase. Pentru un sentiment de bine, de lanuri bogate, de căldură în interior și contrast cu natura care devine tot mai goală. 

patura cozy

 Pături Signature

b. Culorile toamnei pentru casa ta: muștar, blush, turcoaz, alb. Inspirate de cerul toamnei și de câmpurile întinse de floarea soarelui, de lumina caldă, ce parcă are filtru și de îmbujorarea sănătoasa a fructelor. 

culori toamna living

c. Textile naturale și combinație de natural cu metal. Pentru că va fi mereu la modă combinarea elementelor calde cu cele reci și nu poți da greș cu astfel de idei. 

boluri colectia natural gold

Bol forma frunza și Bol SIGNATURE oval colecția NATURAL GOLD

 d. Tablouri impresionante, cel mai simplu mod de a schimba tot suflul unei camere.

Tablou VINTAGE BICYCLE WITH FLOWERS

Te așteptăm să spunem Bun venit toamnei, într-o casă modernă, șic și plină de roadele bogate ale unor minți creative. Inspiră-te din vitrinele noastre și din aranjamentele din magazine și arată-ne cuibul tău, scăldat în lumină aurie de toamnă bogată. 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Perne zipper

2. Carpete din blană artificială 

3. Articole GOLD

4. Pături Signature

5. Bol forma frunza

6. Bol SIGNATURE oval colecția NATURAL GOLD

7.  Tablou VINTAGE BICYCLE WITH FLOWERS