#impreunacutine este o promisiune pentru viitor. Acțiunile la care ne-am alăturat, oamenii pe care i-am cunoscut și susținut, trecutul care ne face pe toți mai uniți în ceea ce înseamnă frumos, ne definesc. 

nobila casa la discoteca80

Nobila Casa sunt miile de oameni care aleg grija pentru cei dragi, grija pentru natură și care sărbătoresc cu dragoste pentru trecut, dar cu inima la viitor. 

Vă arătăm cât de frumoși sunteți voi, cei care alături de Nobila Casa ați făcut din #impreunacutine mai mult decât un hashtag, ați făcut o misiune.

discoteca 80 cluj nobila casa

La Discoteca 80 am petrecut împreună cu trecutul

După un an aniversar în care: 

  • Am decorat #impreunacutine și am adus iubire peste cei ce iubesc, ca să le fie cald la suflet, prin produse SIGNATURE LIVING.

 Generații

  • Am pus mese festive #impreunacutine și am așteptat copii la masă, cu produse SIGNATURE ARTA MESEI.

musafirii cei mai dragi

Musafiri #impreunacutine

  • Am gătit  #impreunacutine și am văzut că uneori realitatea e la fel de bine aranjată ca o poză de Instagram, cu produse SIGANTURE BUCĂTĂRIE

      

Viata Insta

Ne-am dat întâlnire la un eveniment care pune pălărie cu sclipici pe 20 de ani Nobila Casa cu lipici. Lipici la spirite ce iubesc să celebreze fiecare moment al vieții, de la întâlniri în familie, la mese, la surprize, la cadouri. 

disco 80 cluj

Anul acesta Discoteca 80, evenimentul care s-a legat cel mai bine de spiritul aniversar Nobila Casa, a fost o nebunie frumoasă. 

party nobila casa

Cam așa, ca frenezia unei mese pregătite pentru toată familia, cam ca o seară între prieteni, cam ca o zi cu impact pentru viitor. 

nobila casa evenimente cluj

Alături de alte mii de spirite tinere, cu pălăriile și cravatele oferite de Nobila Casa pe cap și la gât, am spus Girl you know it’t true, You’re my heart, you`re my soul, am dansat D.I.S.C.O. și Boys boys, boys, cu câteva note de Touch In The Night.   

Adică am fost duși înapoi în trecutul când Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan erau zilnic la radio. Noi i-am văzut live și mai mult decât atât am petrecut împreună o seară ce ne-a îndemnat să ne gândim la viitor, mergând iar în anii 80. 

evenimente nobila casa 20

Și BONUS: Toate biletele participanților au venit cu un cadoul de la Nobila Casa. O reducere de 10% la orice achiziție din magazine, valabilă în perioada 23.09.2019 - 31.12.2019, dacă prezentați biletul de la Discoteca 80, care arată că ați fost alături de noi. 

nobila casa an aniversar

CAMPANIA 20 de ani Nobila Casa nu se oprește aici. Urmează noi surprize, noi cadouri, noi momente să fim #alături de tine. 

CERT e că ne gândim la viitor împreună

Am fost #impreunacutine în trecut dar ne gândim constant la viitor. 

Alături de voluntarii CERT și alte sute de participanți, am ajutat la ecologizarea Pădurii Făget în 14 septembrie.

cert

Și nu ne oprim aici. Un produs compărat, un copac plantat este  campania Nobila Casa a cărei semn poți să îl cauți pe produsele noastre. Odată decorată casa ta, vei ajuta și la plantarea unui copac. 

 campanie

Campania are loc până în 9 Octombrie 2019, iar la fiecare produs cumpărat ce va avea aplicat acest semn fonduri vor fi alocate acțiunii de plantare din NOIEMBRIE 2019

Află mai multe despre ce îți mai pregătește Nobila Casa cu ocazia împlinirii a 20 de ani și cum vine #impreunacutine și îți mulțumește, zi de zi, din acest articol.  

 Dintre produse Un produs compărat, un copac plantat:

  1. Set farfurii 18 bucati BLUE LEAFS, portelan

  2. Rama foto ROMANTIQUE, 14x19 cm, polirasina

  3. Set 4 cesti cu farfurii HARMONY, 230 ml

  4. Cutie bijuterii 2 nivele VINTAGE WHITE, 20,5x13x10