Acest an aniversar ne-a adus aproape de tine prin campania #impreunacutine. Concursurile noastre ne-au permis să aflăm care vă sunt cele mai frumoase amintiri și pentru asta să vă pregătim acele colecții care vă readuc în spiritul de ”acasă”. Avem o propunere care te îndeamnă la visare, la bucătării pline de miros de prăjituri și râset de copil, de bunică ce te mustrează că iar mănânci prăjiturile fierbinți sau de mamă care te învață, cu lacrimi în ochi, o rețetă magică. 

Winter Backery Delight

Forma chec rotund WINTER BAKERY DELIGHT   

WINTER BAKERY DELIGHT - colecția de porțelan de la Villeroy&Boch care reunește toată familia pentru a petrece împreună momente unice!

Poveștile cu bunica, mama sau fiica

O să alegem, alături de elementele magice, pentru un Crăciun tradițional, din colecția Winter Backery Delight de la Villeroy&Boch mesajele clienților noștri care ne fac să credem că spiritul sărbătorilor nu se va pierde niciodată. 

Nu atâta timp cât există bunici sau dor de ele sau rețete secrete, mame ce transmit mai departe tradiția sau dragoste în familie și timp de calitate petrecut în căldura atemporală a unei bucătării ce miroase a prăjituri. 

colectie de draciun

Colecția WINTER BAKERY DELIGHT

O colecție spectaculoasă datorită motivelor tradiționale care creează o atmosferă festivă și caldă în căminul tău pentru familie sau colindători, este vremea să aprinzi spiritul de sărbători cu aceste elemente în alb, roșu, verde din porțelan premium, ce arată la fel de bine pe masă sau ca o decorațiune a casei tale. 

decoratiune craciun

Platou stea WINTER BAKERY DELIGHT

Să vedem, așadar dacă te regăsești și tu printre aceste amintiri frumoase și dacă ți le putem face și mai frumoase cu articolele acestea minunat de tradiționale, colorate și fără vârstă.

RECENZIE NOBILA CASA

Clipele petrecute alături de mama sunt momentele de povești, învățare, sfaturi și căldură. Ne reîncarcă și asta înseamnă sărbătoare magică, iar formele Muffin sunt atât de vesele, ca un ritual mamă-fiică. 

Forma muffin WINTER BAKERY DELIGHT

Forma muffin WINTER BAKERY DELIGHT

Și după ce poveștile s-au încheiat, e gata seara și prăjiturile aburinde, care au fost pregătite cu dragoste așteaptă să fie savurate! Avem platourile și cutia din aceeași colecție premium, pentru ca sentimentul de bine să hrănească și alte suflete. 

Recipient WINTER BAKERY DELIGHT

Recipient WINTER BAKERY DELIGHT 

O altă amintire plăcută ce se repetă în mesajele de la voi sunt momentele magice, petrecute în compania bunicii cu chipul blând.

testimonial nobila casa

Da, acela este parte din sentimentul pe care îl transmite această colecție. Mâinile bunicii și preparatele ei merită acest cadou, așa că dacă ești printre norocoșii ce au încă bunici alături de care să celebreze sărbători aromate, atunci acest cadou îi va încânta. La fel de mult ca pregătirea unei serii de prăjituri alături de tine, depănând vechi amintiri pe care mai rar le auzi acum.

Nobila casa colectie de iarna

Platou prajituri WINTER BAKERY DELIGHT

Și desigur, viitorul tău, al familiei tale și a poveștilor de Crăciun, motivele pentru care încă ne străduim să păstrăm tradiția. Copii noștri și senzația neprețuită că le oferim amintiri de prețuit, povești la care să revină și gusturi pe care să nu le uite. 

recenzie nobila casa

Acele momente sunt cele care creează o celebrare, la asta ne duce gândul de sărbători și asta merităm fiecare dintre noi. Și desigur, fiecare dintre oaspeții noștri. Primește-i cu amintiri din copilărie, contrazice-i pe cei ce spun că nu mai se simte la fel Craciunul și retrăiește magia. 

Platou stea WINTER BAKERY DELIGHT

Platou stea WINTER BAKERY DELIGHT

Să ne bucurăm #impreunacutine de un final de an cald, așa cum îl visăm încă și ne dorim să nu uiți niciodată că se poate. 

colectie craciuni, idee cadou

Forma tarta WINTER BAKERY DELIGHT

Știai că Toy's Delight este cea mai veselă colecție de la #VilleroyandBoch? Este perfectă pentru o atmosferă presărată numai cu bucurii!

Pe pagina noastră de Facebook Nobila Casa sau pe Instagram poți să vezi ce ne inspiră și să ne inspiri și cu fotografii cu tag-ul #nobilacasa. Să trăim magia, prin mici piese de trecut ce se topesc în realitatea noastră. 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Forma chec rotund WINTER BAKERY DELIGHT 

2. Platou stea WINTER BAKERY DELIGHT

4. Forma muffin WINTER BAKERY DELIGHT

5. Recipient WINTER BAKERY DELIGHT 

6. Platou prajituri WINTER BAKERY DELIGHT

7. Platou stea WINTER BAKERY DELIGHT

8. Forma tarta WINTER BAKERY DELIGHT