Simțul olfactiv este cel mai puternic stimulent de sentimente. Ne poate aduce aminte de lucruri, momente sau persoane de acum mulți ani sau le putem asocia chiar fără să ne dăm seama. 

Vorbim astăzi despre colecția de lumânări Woodwick și Yankee și despre cum un miros ca mâinile mamei după ce frământă aluat de cozonac, sau părul prietenei tale când te îmbrățișează sau amintirea aceea despre sărbători pline de magie, pe care le cauți și le aștepți și acum ne face să ne simțim ”acasă”. 

yankee candle online nobila casa

Golden Chestnut Yankee Candle 

Lumânări parfumate, ca daruri neuitate

Am adus de peste ocean minunatele arome Yankee și Woodwick. Sunt speciale nu doar pentru calitatea lor, ci pentru faptul că odată urmate instrucțiunile, te transpun în locuri unde mintea ta a ajuns deja și se relaxează.

hollyday yankee candle nobila casa blog

Colecția de lumânări parfumate Yankee

Printre aromele lumânărilor se combină elementele de foc, metal, lemn, notele de pământ sau lucrurile care te vor transporta într-o nouă dimensiune a simțurilor. 

Diferențele între cele 2 colecții de lumânări parfumate: 

1. Colecția Yankee Candle - pentru o folosire cât mai eficientă, lasă lumânarea să ardă cel puțin două, trei ore de fiecare dată. Realizate în SUA, aceste lumânări parfumate conțin parafină, spre deosebire de colecțiile Woodwick, din ceară de soia. Parafina este incoloră, pe când ceara nu. Iar lipsa culorii permite ca parafina să fie folosită în mai multe combinații de culori, dintre cele mai interesante. Fiind și inodoră, parafina permite păstrarea purității uleiurilor esențiale folosite pentru parfum. 

 crackling yankee candle nobila casa blog

Crackling Woodfire

2. Lumânările Woodwick sunt fabricate manual tot în S.U.A. folosind doar ceară de albine de înaltă calitate. Durata de ardere este cu 50% mai mare față de cea a parafinei. În plus, ele combină arome minunate cu sunetul liniștitor al unui foc de lemne, datorită fitilului din lemn natural, prin tehnologia patentată PLUSWICK. 

 Colectia de lumanari woodwick nobila casa

Colecția de lumânări Woodwick

Noile colecții de arome care spun ”acasă”

Ca și în cazul modei, lumânările sunt create cu gândul să completeze anumite sezoane și stări de spirit în acele sezoane.Și ciudat cum mereu la noi, țara cu 4 anotimpuri, finalul de toamnă aduce pofta de a transforma casa într-un spațiu de confort, cald și primitor. Iar noile arome ale lumânărilor din colecțiile propuse de noi fac tocmai asta: acasă din orice casă. 

Vă recomandăm următoarele esențe ale colecției WoodWick

woodwick blackplum nobila casa

Lumanare parfumata BLACK PLUM COGNAC

Aroma: Un cognac rafinat si delicios, amestecat usor cu suc de prune si mure. Și 15 ore de deliciu al simțurilor. 

Woodsmoke:  redă parfumul lemnelor ce ard în șemineu: note de lemn de cedru și cărbuni încinși pentru o atmosfera caldă și primitoare.

crimson berries woodwick online nobila casa

Lumanare parfumata CRIMSON BERRIES

Aroma: Crimson Berries: aroma celor mai suculente fructe de pădure, un strop de condimente irezistibile și note de vâsc, cu până la 100 de ore de ardere ca de șemineu. 

Fiecare dintre alegerile de mai sus vin în variante diferite de mărime și prezentare, în sticlă sau plastic, pentru locurile unde le vrei amplasate. 

Yankee Candle CiderWood

Ciderhouse Yankee Candle 

Aroma Cidehouse este bazată pe parfumul merelor proaspăt culese din livada și include note de toamnă și de recoltă. Pe aceasta o recomandăm pasionaților de toamna și de culorile ei, deoarece dacă culorile toamnei ar avea un parfum, acesta ar fi! 

Inspirați următoarele esențe ale colecției Yankee

Trecem la noutățile din colecția Yankee. 

crackwood blog nobila casa

Lumanare parfumata CRACKLING WOOD FIRE

Creați amintiri de iarnă în jurul șemineului, cu mirosul lemnului de cedru arzând în liniștitor și note subtile de nucșoară și ambră.

Din nou, aceste alegeri pot avea dimensiuni diferite. 

all is bright blog nobila casa

Lumanare parfumata ALL IS BRIGHT

Aroma de coacăze roșii și note îmbietoare de citrice, cu subtilitatea aromei de mosc care înveselește întreaga casă în zilele reci de iarnă.

Și o preferată care să facă tranziția spre iarnă, ceva ce sigur îți va trezi amintiri. 

holiday party yankee blog

Lumanare parfumata GOLDEN CHESTNUT

Castane calde proaspăt prăjite, amestecate cu condimente măcinate, ierburi lemnoase și note de citrice.

Alege acele note care fac casă să sune ca ”acasă” și pentru toate zilele când pleci, să fie liniștite serile când te întorci, casa ta să fie spațiul de relaxare a grupului de prieteni și oaza unde inviți familia în jurul mesei. 

Ne dorim ca #impreunacutine să avem un final de an plin de amintiri. Nou create sau readuse în memorie de aceste arome speciale, hai pe la noi să te inspirăm când inspiri adânc. 

 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Golden Chestnut Yankee Candle 

2. Colecția de lumânări parfumate Yankee

3. Crackling Woodfire

4. Colecția de lumânări Woodwick

5. Lumanare parfumata BLACK PLUM COGNAC

6. Lumanare parfumata CRIMSON BERRIES

7. Lumanare parfumata All is Bright

8. Lumanare parfumata CRACKLING WOOD FIRE

9. Lumanare parfumata ALL IS BRIGHT

10. Lumanare parfumata GOLDEN CHESTNUT