După ce am trecut, prin Living și Arta mesei în campania noastră aniversară - ”Nobila Casa, de 20 de ani #impreunacutine -, într-o zi de început de toamnă ne-am lăsat din nou inspirați de tine și ni te-am imaginat în bucătărie. De data aceasta, am dedicat un video celor care isi gasesc clipele de relaxare în bucătărie, cu produse Nobila Casa, primesc inimi pe Instagram și leagă inimi cu tihna specifică persoanelor fericite.

Toate video-urile aniversare, descriu scene din viața clienților noștri, a voastră, cei care ne alegeți! Generații ii reprezinta pe cei care sunt pasionati de decoratiuni, de inimi calde ce iubesc să petreaca clipe frumoasa alturi de cei dragi. ”Musafirii”, am stat la masă cu familiile care își așteaptă copiii la ocazii speciale și parcă mereu ar vrea ca asta să se întâmple mai des. 

Making of - Viața Insta și realitatea la fel de bine aranjată 

Trendy, cool și puși pe gătit ceva bun, v-am privit cum aranjați realitatea și vă bucurați de ea. Acest video vorbește despre bucătărie, unde venim alături de voi și împrumută o parte din senzația de bine de duminică sau de ”împreună”, ca să vă spună ”Mulțumim că ne alegeți pentru clipele de relaxare!”

Actorii care joacă rolul tău (și pe care sigur îi recunoști) au început de la un scenariu, dar s-au relaxat cu adevărat și, cumva la final de video aniversar 3, am realizat că motto-ul ales pentru acest video denumit ”Viața Insta” se aplică realității atunci când ne simțim bine. 

aranjare camera video aniversar

”Uneori realitatea este la fel de bine aranjată”, spune motto-ul, și credem că da: pe lângă tot ce ne arăți pe Instagram din bucătăria ta, unde iubești să aranjezi lucrurile pe produse Nobila Casa, suntem convinși că în realitate lucrurile sunt și mai bine așezate. De la relaxarea ritualului pregătirii...la acel CIOC ce spune ”Uite ce bine ne este azi!”. 

pahare vin nobila casa

”Viața Insta” reprezintă un cadru din viețile celor care, cu inspirație, răbdare și culoare, pregătesc zile în doi și poze una și una. Cei care înainte să mănânce păstrează imaginea, ca un tablou al unei pasiuni cu aromă. Pentru cei care înțeleg când jumătatea lor le cere să mai stea o secundă înainte să ciocnească, pentru o ultimă fotografie și le oferă această plăcere, știind că face parte din ritual la fel de mult ca senzația de somn dulce după o masă bună. 

masa nobila casa

Cu bolurile de salată ce vor fi incluse în lista de produse SIGNATURE și le poți urmări aici, cu vasele termorezistente și contrast-excelente, dacă ne permiți un mic joc de cuvinte, la farfuriile și decorațiunile de masă ce completează tabloul, am construit o scenă pe care ne dorim ca tu să o joci seară de seară, zi de zi când ai nevoie de o pauză. 

Rolurile v-au fost jucate de inconfundabilul Ionuț Caras, actor premiat al Teatrului Național Cluj-Napoca, despre care poți citi mai multe, accesâd linkul și pe care îl poți vedea în această stagiune în piesele "Sânziana și Pepelea", "Țiganiada și Clasa noastră". 

Ionut Cras actor

Iar minunata noastră #foodblogger sau #foodie a fost Andreea Petcu, cu o mână stabilă și poftă de struguri și la dubla 3. Cam ca și tine când ai răbdarea de a face aranjamentul perfect. 

Andreea Petcu

Curând, pe pagina de facebook Nobila Casa, veți putea vedea întregul video. Curioși? 

Ne dorim prin acest clip să vă mulțumim, să vă apreciem forfota în bucătărie, cu produse Nobila Casa și imagini de lins pe degete. Și sperăm că și concursul care se va lansa odată cu acest video să vă bucure, să vă inspire și să vă aducă premiile dorite. 

foodinsta

Am pregătit pentru tine și activități care să readucă bucuria zilelor de sărbătoare, ca bilete la Discoteca 80, un loc care, la fel ca bucătăria ta, aduce arome vechi, știute bine și le amestecă pentru o seară de deliciu muzical. 

nobila casa discoteca 80

 Vezi aici mai multe detalii despre activitățIile din acest an aniversar. 

De 20 de ani gustăm plăcerile vieții împreună. Și credem că realitatea e la fel de bine aranjată!