Ai fost alături de noi când la începutul anului vorbeam despre trenduri în amenajarea casei tale. Geometric, Pastel, Vegetal sau Cultural Melange, ai primit la început de an, la ferestre, inspirația de la Nobila Casa. Cu țesăturile Mendola Fabrics pentru perdele și draperii și o nouă viziune asupra unui an care sperăm că a fost la fel de plin de evenimente demne de ținut minte, ca la noi anul aniversar. 

Dar pentru că suflul casei tale se schimbă, precum preferințele pentru o nouă modă, noua colecție Mendola Fabrics toamnă-iarnă 2019 vine să aducă povești ce se scriu pe noi note, dar cu la fel de multă exclusivitate și noblețe. 

Colecția exclusivă toamnă-iarnă 2019 de perdele și draperii 

Să vedem împreună, pentru că tot a fost septembrie luna modei în lume, cu cele 4 fashion week pline de propuneri îndrăznețe, cu ce propuneri vă așteptăm. 

draperie exclusiva vegetal

E la modă să îți aștepți copii la masă, așa cum am văzut în video aniversar Musafirii.

draperie exclusiva floral

E la modă să te simți în casa ta ca ”acasă” după fiecare zi în care realitatea poate să fie sau nu la fel de bine aranjată ca o viață insta, așa cum am arătat în video 2

draperie exclusiva nobila casa

Și e la modă să primești în casa ta urări de bine și căldura familiei care curând se va reuni pentru sărbători, așa, că sentimentul de bine din video Generații

draperie mendola fabrics

Ai văzut cele 3 clipuri aniversare? 

Sunt despre tine, despre cel ce alege Nobila Casa și produsele care vin, #impreunacutine, să decoreze o casă mereu acasă. Colecția nouă dedicată casei tale, cu design spectaculos, culori îndrăznețe și materiale ce nu pot trece neobservate, te așteaptă în magazinele Nobila Casa

draperie model geometric

În exclusivitate, pentru că #impreunacutine ne gândim deja la cele mai speciale momente, cele în care casa ta este refugiul tău este locul de întâlnire pentru familie, este locul de relaxare pentru grupu lde prieteni, este locul unde creezi. 

draperie exclusiva

Colecția de textile pentru casă Mendola Fabrics propune ca spirit în acest an, libertatea. Libertatea de a experimenta cu texturi, culori și a fi mai aproape ce cer sau de pământ prin aceste inspirate treceri subtile sau curajoase de la atmosferă la atmosferă. Colecțiile Axioma, Archiline și Saronga cuprind într-o singură colecție, zeci de trenduri și călătorii cu gândul de zboară inspirat de culori și modele, cu mâna ce simte textura, cu inima ce trăiește în casa pe care o simte ca fiind acasă și totuși nouă în fiecare anotimp. 

Alege pattern geometric sau abstract, pentru un feel contemporan, sau unul inspirat din vegetația luxuriantă și tonurile de verde ale naturii. Ori experimentează cu tonurile vibrante ale colecției Axioma, care este centrul sortimentului. 

draperie colectie moderna

Vino să le vezi, să ți le imaginezi și să decorezi nobil, cu Nobila Casa și colecția exclusivă din magazine, de la Mendola fabrics. 

Sfat bonus: Inspirație în Deco de la Deco Days

Despre oameni am vorbit mai sus, despre oameni a fost și tema centrală a Deco Days 2019, evenimentul organizat de Mendola Fabrics cu ocazia lansării noii colecții. 

deco days 2019

A adus împreună oameni pasionați de texturi, nuanțe și tendințe și care iubesc arta designului interior. Iar din cele 2 zile am ales ca inspirație pentru aranjamentele de vitrină sau casă pe care ți le propunem și ție, asocieri curajoase, boeme sau contemporane.

decoruri

Și pe lângă acestea, idei aprobate și realizate cu ajutorul designerilor de interior și arhitecților prezenți la Deco Days: Bianca Comșa, Mihai Caraghiaur, Ioana Maria Caraghiaur, Anita Ilie, Alina Radu, Marcel Maier, Gabriela Voaides și Kristina Gurzo. 

deco days designer bianca comsa

Vezi și în blogul dedicat Deco Days ce propuneri de amenajare bine gândite s-au născut alături de Bianca Comșa (Fashion & Interior Stylist) și cu sprijinul partenerului de tradiție în materie de mobilier și decorațiuni cu specific scandinav, Norda Shop. Vezi blogul aici

Și te invităm să îți concepi, cu materialele colecțiilor de mai sus, propria scenă pe care să defileze evenimentele finalului de an. 

Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

  1. Colecția de perdele și draperii Nobila Casa

  2. Colecția de draperii  Nobila Casa

  3. Colecția de perdele Nobila Casa