Când ți-ai schimbat perna ultima dată? Au trecut 2 ani sau mai mult? Acest articol e pentru tine! Te gândești că e vremea să scoți pilota, că e rece deja? Sau vrei una mai confortabilă? Din nou, scriem acest articol pentru somnul tău liniștit.  Ai vrea să schimbi ceva în casă odată cu toamna, ai un bebe care îți aduce soare în inimă sau musafiri care vin să celebreze alături de tine? Pregătește patul care merge cu o casă primitoare și o toamnă bogată în culori, recolte de vise și nevoie de odihnă. 

lenjerie pat cuts cat

     Lenjerie pat 1 persoana CUTE CATS, 150x210 cm• Reducere: 20%

Mai ales că acum avem o mega campanie care nu te adoarme, din 9 septembrie, până în 20 octombrie, destul timp să te decizi dacă îți dorești culoare, forme sau ceva pur și simplu ușor și stilat. Și poți alege din modele de la princiar la romantic, de la somn pe pat ce aduce a resort de lux, la grădină de flori de toamnă. 

Pro,o Bedding 2019

Descoperă reducerea de Bedding

Știai că lenjeria se schimbă o dată pe săptămână? 

Conform unui studiu al YouGov în care oamenii au fost întrebați cât de des schimbă lenjeria de pat, doar 1 din 20 au spus că o fac în fiecare săptămână, iar mai mult de o treime chiar la 2 săptămâni.

Lenjerie de pat Adalia

Lenjerie pat 2 persoane Adalia Orange, 200x215 cm, Reducere -23%

 Laura Bowater, microbiologist, recomandă ca schimbarea fețelor de pernă și a cearceafurilor să se facă o dată pe săptămână, iar curățarea să fie realizată la temperaturi de peste 30 sau 40 de grade Celsius. Uscarea pe cât posibil să se facă la soare direct sau lumină UV pentru a ucide micro-organismele și călcarea realizată pentru același motiv. 

Lenejerie de pat Clementina

                              Lenjerie pat 2 persoane Clementina, 200x215 cm, Reducere -23%

Acum la Nobila Casa ai mai mult decât motivul să îți schimbi lenjeria de pat, ai culorile odihnitoare pe texturi de bumbac 100%. Seturile conțin: 1 husă pilotă 200x215 cm, 1 cearceaf 210x230 cm, 2 huse pernă 50x70 cm. Ca tu să schimbi nu doar lenjeria la săptămână, ci întregul sentiment din dormitor, odată cu venirea toameni.

Pentru cei mici salteaua trebuie să fie tare şi să se potrivească perfect pătuţului și să fie acoperită cu un cearceaf din bumbac moale?

reducere lenjerii de pat, pilote, perne

 Descoperă reducerea de Bedding

Alege modelele noastre elastice, pentru ca patul să rămână la fel de bine aranjat oricât de agitat este cel mic în visele sale, iar dacă aveți bebeluș, țineți minte că pentru ei, capul nu trebuie aşezat pe pernă, ci direct pe saltea, astfel încât gâtul şi coloana lui să se dezvolte normal.

Știai că perna se igienizează o dată pe an și se schimbă o dată la 2 ani?

 Lenjerie Serenity

   Lenjerie de pat, Serenity, 2 persoane, 200x215 cm

Pentru că e normal să spălăm fețele de pernă, le știm durata de viață și cum să le întreținem, oare de ce nu ne gândim la fel de atent și la perne sau pilote? Mai ales pentru că ele duc ”greul” viselor noastre.  Am aflat un truc care să îți spună dacă e vremea să te desparți de perna ta. Dacă o îndoi de la jumătate, îi dai drumul și ea nu își revine în poziția normală, e vremea să treci pe la noi pentru o pernă din microfibră și cu aloe vera. La Nobila Casa găsești produse din puf și din nanofibră. Nanofibră asigură protecție antibacteriană, având în același timp și proprietăți similare pufului de gâscă. Aceasta are o putere de revenire mare datorită gradului mare de elasticitate. De asemenea, este de 3 ori mai fină decât orice altă fibră convențională utilizată pentru umplerea pilotelor și pernelor și poate fi spălată.

Sfat bonus: Alegerea pernei în funcție de poziția în care dormi

 perne de calitate  

Descoperă reducerea de Bedding

Este vremea să îți schimbi perna și dacă ți-ai schimbat poziția de somn. Acest lucru se întâmplă des în viața noastră, din cauze de sănătate, construcție corporala sau anotimp. 

Și de exemplu, persoanele care dorm pe spate acum au nevoie de o pernă mai subțire, pentru a nu le fi afectată coloana și poziția gâtului. 

De fapt, așa alegem noua pernă perfectă pentru un somn odihnitor: după poziția de somn.

 • Somn pe spate - așa cum spuneam, necesită perne subțiri și testul coloanei trebuie să arate că aceasta nu își modifică forma.

 • Somn pe burtă - la fel ca în cazul de mai sus, ai nevoie de o pernă joasă și lată, care să nu îți forțeze gâtul și moale, ca să te lase să respiri. 

 • Somn pe o parte - alege o pernă înaltă și rigidă, pentru ca poziția coloanei să se mențină în somn și capul să aibă poziția corectă. 

 Lenjerie Alise

                                                      Lenjerie de pat, Alise,150x120 cm, 1 persoana

Iar dacă ești peste tot în pat, și visezi și urât și frumos și colorat, atunci alege o pernă flexibilă din colecția Nobila Casa Bedding. Umplutura din puf și pene din pernele de mai sus asigură, prin sistemul natural de auto-ventilaţie şi control al umidităţii, relaxare pe timpul nopţii. Conferă o senzaţie uşoară, moale şi pufoasă în timp ce protejează corpul împotriva schimbărilor de temperatură, controlează umiditatea şi asigură o atmosferă potrivită unui somn bun.

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

 1. Lenjerie pat 1 persoana CUTE CATS, 150x210 cm• Reducere: 20%
 2. Perna nanofibra,husa 100%, 90 gr, 50x70 cm 
 3. Pilota 30% puf, husa 100% bbc, 350 gr, 140x200cm, Reducere -21%
 4. Cearceaf elesatic alb, 140x200 cm, Reducere -20%
 5. Cearceaf elastic gri, 180x200 cm, Reducere -17%
 6. Lenjerie pat 2 persoane Adalia Orange, 200x215 cm, Reducere -23%
 7. Lenjerie pat 2 persoane Clementina, 200x215 cm, Reducere -23%
 8. Cearceaf elastic gri,  160x200, Reducere -17%
 9. Lenjerie pat, 2 persoane, Serenity, 200x215 cm, Reducere -23%
 10. Perna nanofibră, huisa 100% bumbac, 350 gr, 35x45 cm, Reducere -35%
 11. Lenjerie pat 1 persoana, Alise, 150x210 cm, Reducere -20%