Care e setul tău de masă preferat? E cel format din farfuriile ce au rezistat zilelor tale de neîndemânare? Sau care are culori ce pun în evidență mâncarea? Cel pe care l-ai primit cadou sau cel pe care mama ți l-a așezat cu grijă și l-ai luat cu tine când ai plecat la facultate?

Ce ai spune dacă Nobila Casa ți-ar aduce singurul set de care vei avea nevoie vreodată? Îl poți folosi începând de la masa festivă de sărbători și până când te plictisești de el. În plus, va deveni alegerea evidentă când vei duce micul dejul cu tine în pat.

Platou oval TOWER, 30,5x21 cm, porțelan, alb

Va fi platoul de încredere pentru serile când îți aștepți jumătatea cu un preparat surpriză sau încerci o prezentare a la Chef pentru masa pe care o pregătești.

Iar peste ani, va fi moștenirea ta -  porțelan pur și complet alb cu cea mai delicată suprafață, care va purta fără semne amintirile a mii și mii de preparate și poveștile la care acestea au dus.

Porțelanul și cele 3 situații în care te salvează

1. Când știi că emoțiile te copleșesc dar tot trebuie să fii o gazdă bună

Platou DIVA, 35,6x24,7 cm, porțelan, alb

Traversă masă MARVELOUS 160x40 cm, alb-gri

Dacă tot e să scapi ceva din mâini, vrei să fie platourile din colecția de portelanuri alumina de la Nobila Casa. Rezistența lor este motivul pentru care le oferim ca moștenire pentru generații. Este o combinație între materialele pe care le întâlnești de obicei la veselă și alumina - materiale recunoscut pentru durabilitate și rezistență, ce este folosit în general pentru vesela din industria horeca. Util și dacă familia ta conține micuți fascinați de recipientele din care mănâncă.

   2. Când vrei să asortezi fața de masă

Ți s-a întâmplat vreodată să pregătești masa și să descoperi că farfuriile cu motive florale nu se potrivesc deloc cu fața de masă? Sau culorile sunt prea diferite? Cu acest porțelan imaculat scapi de această problemă.  Este calitatea albului perfect care definește acest porțelan. Face orice suprafață să pară înnobilată.

     3. Când gătitul este pasiunea ta

Și pasiunea ta se regăsește în orele de lucru, apoi în minutele de aranjare și în secunda în care telefonul face poza pe care mii de oameni o vor vedea și aprecia pe rețelele de socializare. Gândește-te cât de bine arată simplitatea. Cât de elegant, modern și cât de mult poate farfuria potrivită să ofere preparatelor tale statutul de vedete.

 Farfurie desert DIVA, 16,5 cm, porțelan, alb

Traversă masă PALMAS 160x40cm, verde

 De ce iubim deja această nouă colecție de porțelan alumina?

Este rezistentă la temperaturi ridicate, rezistentă la coroziune și nu se pătează. Toate aceste elemente o fac să se potrivească oricarei. Delicatețea acestui tip de porțelan este completată de durabilitate și versatilitate. La micul dejun, pe birou, pe canapea sau în pat, la prânz cu reîncălzire la cuptor sau seara în fața televizorului, este alegerea ideală.

Descoperă colecția Tower!

Conținutul crescut de alumină sau oxid de aluminiu le face practic indestructibile în condiții normale de utilizare. Porțelanul din această colecție are cu 30% mai multă alumină. Porţelanurile moi conţin mai puţină alumină, dar mai mult silice şi fondanţi (de exemplu feldspat). Iar procesul acesta de pregătire a porțelanului îl face elegant, delicat dar durabil, ca o moștenire pe care o vei aprecia mereu.

Sfat bonus: Arta de a combina tradiționalul cu modernul

Pentru cei care vor ca mesele lor să reprezinte mai multe decât ocazii de a spune "Bine ați venit" sau "Poftă bună", Nobila Casa vă spune: "Felicitări!" Arta mesei ocupă și la noi un loc important în tradiția decorațiunilor și spiritul de acasă.

Așadar, avem pentru voi și aranjamentele speciale pentru mesele festive nu doar porțelanuri fine și moderne, pentru stilul desăvârșit. Și elemente tradiționale, ce reamintesc de mesele în care doamnele coseau pe pânză.

Șervețele de masă, traversele și fețele de masă albe, cu detalii cusute, cadouri din Transilvania, nu vor face decât să pună și mai mult în evidență noua colecție de porțelanuri Nobila Casa.

Folosește-le pentru a începe o tradiție sau pentru a fi cel care este cunoscut pentru bunul său gust și stilul impecabil.

 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

 1. Platou oval TOWER, 30,5x21 cm, porțelan, alb

2. Traversă masă MARVELOUS 160x40 cm, alb-gri

 3. Platou DIVA, 35,6x24,7 cm, porțelan, alb

 4.  Farfurie desert DIVA, 16,5 cm, porțelan, alb

5. Traversă masă PALMAS 160x40cm, verde

 6. Descoperă colecția Tower!