Celebrarea celor 20 de ani #impreunacutine continuă! Poți să vezi la final de articol cel mai nou spot Nobila Casa. Iarocazia despre care vorbește, este una pe care tu o trăiești în familia ta, de fiecare dată când pregătești o masă specială. 

Vedetele sunteți voi, tu, copiii pe care îi aștepți cu masa pusă și acele elemente care fac din masă una specială: un set de porțelan, un suport de lumânare sau un pahar de vin. 

Alături de lansarea spotului video am pregătit pentru voi și un concurs. Participă și tu pentru a avea o șansă să fi unul dintre cei 3 câștigători! Premiile sunt 3 pachete cadou ce conțin cele mai iubite articole din secțiunea de Arta mesei!

Familie fericita masa portelan

Descoperă Colecția aniversară Arta Mesei

Colecția aniversară Arta mesei este special concepută pentru momentele în care îți aștepți familia la masă!

”Musafirii”, video aniversar concentrat pe secțiunea Arta mesei, vorbește despre pregătirile pentru acele mese la care se spune atât de des ”Mă bucur că sunteți aici” sau ”Mi-a fost dor de voi” sau ”Mai ia!”

Cu seturi de porțelan ce durează generații și înfrumusețează sute de mese speciale, sau aranjamente inspirate de trendurile anului, am intrat într-o zi specială de sărbătoare sau de duminică, în casa ta. 

versacino portelan nobila casa auriu

Set farfurii 18 bucati VERSACINO, portelan fin

Aici poți citi despre cum s-a născut acest video și ce actor joacă rolul tău. 

ZSOLT BOGDÁN și RÉKA CSUTAK, actori ai Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, alături de tinerii actori, ne-au ajutat să aducem copii acasă, farfuriile nobile pe masă și să îți arătăm care sunt produsele vedetă din cei 20 de ani de viață Nobila Casa. 

Iar clienții care ne aleg o fac pentru că și ei simt dor, așteptare, pregătire și mândria unei case pregătite de vizitatori. Am ales câteva dintre experiențele lor și obiectele care din Arta mesei devin și ele parte care abia așteaptă o nouă masă. 

Da, această amintire plăcută pe care ne-a împărtășit-o clienta noastră surprinde exact parte din sentimentul din video. Farfuriile care tresar și vor să fie ele alesele pentru masa specială. 

Setul Versacino din porțelan fin este unul dintre produsele signature din această campanie. Și poate să aducă o amintire la fel de frumoasă oricui îl cumpără sau îl face cadou. 

platou pentru servirea mesei

Platou suport farfurii

Ocaziile speciale, credem noi, merită mese nobile. Și știm că cel puțin o dată, dacă nu constant, așezi masa aia perfectă, cu atenție la detalii și multe emoții. 

Fie pentru că revezi noi oameni, fie pentru că se anunță o masă cu noutăți, fie pentru că măcar o dată în an vă adunați toți și poveștile sunt întreținute și de elementele de pe masă. 

V-am ascultat și la 20 de ani #impreunacutine am creat ambalaje aniversar și oferte speciale. Am creat din fiecare element care pe parcursul anilor a fost un favorit un Signature Item gata de arta mesei tale.

masa aranjata spectaculos

 Servicii de masă cu supieră

Alături de amintirile de la mesele speciale, am pictat produsele în culoarea dimineților când totul e bine, pentru că cineva e acolo să bea alături de tine un ceai. 

Acele momente de bine, când contează frumosul, pentru că ai nevoie de el. Și printre produsele aniversare avem și servicii de ceai și cafea nobile.

Aranjarea mesei

Pahare pentru inteaga familie

Peste 15 produse în ambalaj aniversar, de la seturi de inox până la fine piese de porțelan, alege tot ce ai nevoie pentru următoarea masă care contează, pentru că hrănește sufletul. 

arta mesei nobila casa aniversar

Comandă un produs aniversar Arta mesei -  SIGANTURE aici, vedetă de clip video, de pe site cu ridicare din magazine. 

Abonează-te la newsletter, pentru a urmări promoțiile, noile clipuri și CONCURSURI aniversare. 

Sfat bonus: Crezi că doar tu îți aștepți copii la masă?

Pentru că experiențele împărțite sunt cele care aduc cea mai multă bucurie și știm că alegi produsele noastre des pentru cadou, așa cum ne-ai spus, le pregătim mereu ca să fie speciale. 

De la mame pentru fiice, de la fiice pentru bunici, de la soți pentru soții, cadourile se primesc la fel ca mesele pregătite cu toată inima: adică cu bucurie și aprecieri.  

Cadourile de anul acesta vor avea o semnificație specială dacă le alegi din gama aniversară. 

Iar campania noastră continuă, așa că urmărește-ne pentru următorul clip, următorul concurs și următoarea șansă de a face o ocazie specială. 

Pe pagina noastră de Facebook Nobila Casa sau pe Instagram poți să vezi ce ne inspiră și să ne inspiri și cu cu fotografii cu tag-ul #nobilacasa. 

VIDEO ANIVERSAR ARTA MESEI

1. Descoperă Colecția aniversară Arta Mesei

2. Set farfurii 18 bucati VERSACINO, portelan fin

3. Platou suport farfurii

4.  Servicii de masă cu supieră

5. Pahare pentru inteaga familie

6. Participa la concursul aniversar Nobila Casa