#impreunacutine am stat la mese speciale alături de prieteni care nu așteptau așa veste, mese pe fugă, după zile prea pline de joburi și liste și mese fugărite de emoțiile familiei care vine în vizită. 

Dar toate au fost aranjate conform poftei tale din acel moment. Și cum noul nostru video, VIAȚA INSTA (pe care îl vezi la final) spune că "Realitatea e la fel de bine aranjată!". Ne-am propus să celebrăm bucătăriile aranjate pentru tine, pentru cei ce vin, cei ce pleacă, cei ce închină sau fac poze ca să își amintească mereu. 

signature

Produse signature Bucătărie 

 Produse aniversare BUCĂTĂRIE - de 20 de ani gustăm plăcerile vieții 

Noul clip în care îți  ”invadăm” casa vorbește despre viața în tihnă. 

Am scris AICI despre VIAȚA INSTA și toate pregătirile pe care le-am făcut pentru video, despre Ionuț Caraș, actorul cu prezența sa de excepție, despre ce a stat în spatele ideii de clip și de celebrare a clienților noștri care trăiesc în ritm cu bătăile inimii casei, bucătăria. 

Pentru ei am pregătit deja pe site colecția SIGNATURE, produse special gândite și adunate pentru bucătării moderne, care inspiră gust de acasă și poftă de viață. 

farfurie aniversara

 Farfurie desert, Sierra,20x20 cm

Poveștile, ca de obicei, sunt ale voastre, și ne inspiră. Și de data aceasta v-am îndemnat să ne spuneți o amintire plăcută pe care o aveți în bucătărie alături de cineva drag. 

Cinenu are amintiri de acest fel? Ne raportăm la amintirile trecutului ca să concepem mesele viitorului. Iar în seturile noastre aniversare veți găsi acele detalii care fac din ele piese ce vor primi cozonaci și peste încă 20 de ani, pentru că rafinamentul și calitatea nu ies din trend niciodată. 

 farfurie desert siera

Farfurie intinsa BLUE ETNIC 25,8x2,8 cm

La fel ca dragostea. Unul pentru altul, pentru gătit, pentru relaxarea care sunt îmbibate în fiecare element din bucătărie atunci când pregătim ceva bun împreună cu persoana iubită sau pentru ea. 

 

Asta am surprins și în clipul aniversar, asta trăiesc și actorii noștrii, nu doar în video, ci și în realitate. Condimente în oala cu pui și un pupic pe un obraz drag. Cum să nu celebrăm împreună aceste sentimente?

discoteca 80

 Am ales să îmbrăcăm de sărbătoare preferatele voastre de-a lungul anilor. 

Buchet CHILLY

Și de la prima tăietură, la ultimul condiment ales și așezarea pe masă, să aducem noblețea gândurilor bune pe mese care arată așa cum ne simțim, sau invers, ne fac să ne simțim cum arată. Mai ales dacă amintirile noastre din bucătărie sună așa: 

Pentru asta am adus rafinamentul și rezistența ceramicii în bucătărie și în colecția Signature pe care o poți face cadou sau o poți lua pentru acasă. 

aranjament masa nobila casa

Farfurie desert GREY MARBLE, 20 cm, ceramica

Colecțiile Black și Grey Marble arată atât de bine pe mesele aranjate cu prosoape de bucatarie VINTAGE STYLE. Ne retragem în bucătărie așa cum ne retragem în propriile inimi când vrem să ne refacem. Iubirea are miros de gogoși sau de clătite, sau de sarmale, se vede ca un flat lay perfect și atunci când e imperfectă și are nevoie de amintiri după gust. 

Noi la Nobila Casa am adus pe rafturi și pe site produse după inima voastră și pentru noi amintiri de insta sau de viață. 

Și cu detalii de culoare, cu materiale nobile și prețuri de sărbătoare, venim să vă spunem ”Ne vedem la masă și azi, și mâine și peste încă 20 de ani, tot #impreunacutine!

Comandă un produs aniversar Bucătărie -  SIGANTURE aici, vedetă de clip video, de pe site cu ridicare din magazine.

Abonează-te la newsletter, pentru a urmări promoțiile, noile clipuri și CONCURSURI aniversare. 

 Sfat bonus: Realitatea e aranjată de tine

Viața nu arată mereu ca în clipuri, ca în poze sau după script. Dar uneori, ține de tine să alegi culorile, aromele și vibe-ul. 

#impreunacutine înseamnă starea în care celebrăm CASA și ce ne face ea să simțim: siguranță, confort, frumusețe, nou, vechi, tradițional și primitor. Și mii de alte cuvinte care ne fac lumea mai bună. De aceea, nu doar pentru tine aceste produse SIGNATURE sunt potrivite să deseneze realitatea. Ambalajul aniversar le face perfecte pentru CADOU. 

Când și pentru cine? 

ATUNCI când: 

...fiica ta învață pentru familia ei ...

 Farfurie întinsă Black Marble, 25 cm ceramică

...prietena ta are imaginație și inspirație…

Platou SIERRA, 33x17 cm, ceramica

...nimic nu pare util…

Bol salata UMA 21x10 cm, lemn cauciuc

Avem elementele care condimentează orice bucătărie, viață și serie de poze. Tu doar să le alegi în funcție de cei dragi. 

Campania noastră continuă, așa că urmărește-ne pentru următorul clip, următorul concurs și următoarea șansă de a face o ocazie specială. Pe pagina noastră de Facebook Nobila Casa sau pe Instagram poți să vezi ce ne inspiră și să ne inspiri și cu cu fotografii cu tag-ul #nobilacasa. 

Youtube Siganture Bucatarie

Comandă produsele Nobila Casa - 20 ani #impreunacutine cu ambalaj aniversar. 

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Produse signature Bucătărie 

2. Farfurie desert SIERRA, 20x20 cm, ceramica

3. Farfurie intinsa BLUE ETNIC 25,8x2,8 cm

4. Buchet CHILLY

5. Farfurie desert GREY MARBLE, 20 cm, ceramica

6. Oala din fonta ENJOY COOKING, 26x12 cm, emailata

7.Bol salată înclinat Black Uma