Așa că îți va fi dor de vară? Da, ne mai plângem că arde, ne mai frigem și mai avem nevoie de un plus de hidratare. Dar așa putem spune și despre unele preparate delicioase din bucătărie. Dar gândește-te cum vor fi zilele de toamnă mohorâtă sau iarnă gri, însă atunci vom visa la vară, la verdele sănătos și o limonada aromată. 

Așa că săptămâna aceasta te îndemnăm să te bucuri de soare, de afară și de toată paleta de culori, de gusturi și de arome, în natură, cu natura! Cu un set deosebit, din ardezie care se leagă perfect de tema arzătoare a verii unde culorile sunt vedeta. 

aranjare masa in natura cu ardezie

Produsele din ardezie și lemn de cauciuc

Câteva beneficii ale produselor din ardezie

Nu credem că trebuie să insistăm foarte mult în a aranja masa afară în aceste ultime zile de vară. Dar ce putem face este să îți oferim acele platouri care să facă din experiența acesta o plăcere, atât culinară cât și vizuală. 

bol salata ardezie

Bol salată pe suport de lemn

Ardezia, fiind un material natural și conductor, păstrează temperatura la care sunt servite preparatele o perioadă mai îndelungată pentru ca tu să admiri natura în tihnă, să te bucuri de soare și de vitamina D pe care ți-o dă și să o combini cu vitamina C din limonadă. 

Platou servire dreptunghiular din ardezie AMIR

Datorită proprietățiilor sale, ardezia nu va absorbi grăsimea sau murdăria. Suprafața non-poroasă garantează asta, așa că fie alegi sushi rece, fie așezi direct grătarul pe foc, rezultatul va fi același: un aranjament perfect, îmbietor și fără bătăi de cap la curățare. Mai presus, un beneficiu clar la articol este că nu permite dezvoltarea de bacterii. 

platou servire ardezie rotund

Platou rotund din ardezie cu maner AMIR, 30 cm

Poți folosi suporturile de un negru mat, rotunde sau dreptunghiulare, pentru a plasa setul tău de farfurii, iar proprietățiile termice ale ardeziei vor menține cald preparatul. 

 platou ardezie pentru aranjare rotund

Platou servire rotunda din ardezie AMIR, 30 cm

La estetică punctăm doar faptul că fiind naturale, plăcile de ardezie au un caracter unic, fiecare piesă având o textură deosebită și caracter, iar faptul că produsele sunt tratate cu un strat special anticoroziv garantează o utilizare îndelungată. 

Așa că ieși și adu parte din natură pe masă și lasă nuanțele de verde, albastru, galben, mixul de pe farfurii și platouri negre să facă din finalul de vară o ocazie de celebrare prin frumos. 

aranjare masa cu ardezie

 Sfat bonus: Acasă, ca la restaurant, stil de impresionat vara!

Construiește un întreg stil nou pentru Arta mesei la tine acasă, inspirat din restaurantele de lux. Vezi articolul nostru despre cum am regăsit aceste aranjamente chic, monocrome, mate sau în non-culoare, la prietenii noștri de la restaurantul 25th. Un stil apreciat, mereu în trend și ales pentru farfurii pentru că aduce un plus în prezentare.

 

Pregătește sărbători speciale anul acesta, mese festive de efect și fotografii care stârnesc reacții de genul "Like-Love-Wow"! Combină produsele din ardezie cu oferta noastră de porțelan premium și finisaj mat pe care le-ai putut vedea și în 25th, în articol.  

Colectia Manufacture Rock

Perfecte pentru mese în natură, la fel ca cele în restaurant sau gustări rapide, avem propunerile care să te ajute să spui "La revedere, vară", dar  "Fiți bine-venite, noi ocazii speciale!

Info util: Vasele din ardezie naturală nu se spală în mașină, ci se întrețin prin ștergere și aplicare de ulei de măsline, pentru a reveni la culoarea originală după folosire.

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Produsele din ardezie și lemn de cauciuc

2. Bol salată pe suport de lemn

3. Platou servire dreptunghiulara din ardezie AMIR

4. Platou rotund din ardezie cu maner AMIR, 30 cm

5. Platou pentru servire din ardezie AMIR, 30 cm

6.  Colectia Manufacture Rock