Se simte și la tine? Ai auzit începutul unui colind la un radio sau ai văzut cu colțul ochiului aranjamentele pentru casă în magazin? La Nobila Casa nu ne temem de sărbători, nu ne întristează trecerea anului și nu ne face decât entuziasmați să vă aducem culoare. 

Pentru că toamna are minunile ei, roadele ei și lumina ei specială, dar iarna are Crăciunul, și Crăciunul anul acesta este mai frumos #impreunacutine. 

Colectie toys delight portelan premium

 Set aperitiv TOY'S DELIGHT

Setul perfect de porțelan pentru masa de Crăciun

O să recunoaștem că sutele de mesaje frumoase venite de la voi ne fac să așteptăm mereu această perioadă. Delicatețea clasică, rafinamentul modern sau aerul sofisticat al colecțiilor noastre anuale de porțelan pentru masă sau decorațiuni este apreciat. Dar cele mai dragi amintiri sunt cele create cu aranjamentele pentru casa și masa de Crăciun. 

 

atmosfera de sarbatoare

Set farfurie adanca TOY'S DELIGHT

De la Villeroy & Boch aducem din nou pe rafturi ca să vă încânte și pe mesele voastre, ca să vă celebreze, colecția TOY'S DELIGHT conține 45 de piese din care poți alege combinația perfectă pentru masa tradițională sau stilul cochet pe care la care te gândești alături de familie sau oameni dragi. 

decorare masa craciun

Farfurie salată TOY'S DELIGHT

Colecția cuprinde de la farfurii și platouri, căni și traverse de masă, bombonieră și șervețele, elementele ce compun decorul perfect, destinat celor ce își iubesc casa, pentru că e mereu acasă pentru ei, dar și pentru cei ce vin în vizită. 

Realizate din porțelan premium, așa cum te-am obișnuit și cum merită o colecție făcută să dureze generații și să aducă împreună generații, piesele de porțelan Toy’s Delight sunt colorate în verde, roșu și albul care vine să lege spiritele într-un tot unitar. Cam așa arată și se simte ca o iarnă cozy, petrecută lângă cuptor. 

Bol mic TOY'S DELIGHT

Bol mic TOY'S DELIGHT

Rafinamentul pieselor din porțelan va fi mereu asociat cu zilele speciale, iar începând cu sezonul iernii care se apropie, startul se dă cu lista de Crăciun, zile  cu vizitele ce încep cu "Bine ai venit", continuă cu "Ce gust bun" și se termină cu "Sărbători fericite", absolut totul se derulează într-un spirit de Sărbătoare.

nobila casa toy delight

Set 4 căni TOY'S DELIGHT

Și pentru că vorbeam de o listă pentru masa de Crăciun, ea începe cu un set elegant, în temă și tradițional de porțelan care să distingă mesele. Dar restul listei e compusă din amintirile voastre și ceea ce ați apreciat la Nobila Casa și va fi și de data asta, prin Toy’s Delight, trăit și apreciat. 

Lista pentru masa de Crăciun

testimonial nobila casa

Lista perfectă începe cu cel puțin o masă  pregătită alături de mama. Pentru asta veți avea nevoie de setul complet pentru masă, de la farfurii adânci pentru supă, la farfurii întinse și mai ales farfurii pentru desert, pentru că da, mesele la mama sunt cele mai bogate, atât pentru suflet cât și pentru apetit. 

Toys DELIGHT

Set mic dejun TOY'S DELIGHT

Familia mare și frumoasă, cu noi povești, cu bune și rele, cu sfaturi și cadouri. Dar toți, adunați la aceeași masă. Acesta este următorul item pe lista voastră. 

parere nobila casa

Iar colecția de porțelan pe care ți-o aducem în magazine face masa dintre voi să fie bogată, colorată și apetisantă, la fel ca glumele bunului. 

Ceainic cu capac TOY S DELIGHT

Ceainic cu capac TOY S DELIGHT

Liniștea unor sărbători ce anunță noi membri în familie, sensibilitatea sărbătorilor trăite în doi. Ce e mai frumos? 

concurs nobila casa

Iar cănile de cafea, ceai sau bolurile pentru înghețată, farfuriile pentru desert sau mai știm noi ce pofte de bine aveți, sunt alegerea perfectă pentru casa voastră și începuturile unei tradiții de familie de Crăciun. 

Colectie toys delight

Set 8 farfurii TOY'S DELIGHT

Toate aceste comentarii sunt date de voi, ce ce alegeți Nobila Casa pentru casele noastre și mesele cu suflet. Sunt răspunsuri la întrebarea concursului aniversar #impreunacutine în Bucătărie. Așa că știm, datorită vouă, ce să aducem în magazine pentru perioada ce vine. Porțelanul și colecția această colorată de la Villeroy & Boch sunt doar primul item pe listă.

Rămâi aproape, să celebrăm împreună!

Sfat bonus: 

Idei pentru masa de Crăciun - aranjamente colorate pentru suflete aranjate

TOY'S DELIGHT conține și elemente de decor, ideale pentru casă. Alegerile tale pentru masele speciale, caracterizate printr-un aer de sărbătoare tradițional fi completate de către elemente din porțelan premium.

traversa toys delight

Traversa masa TOY'S DELIGHT

Pentru agățat, pentru lumânările parfumate, pentru coronițe sau cutii muzicale, descoperă colecția cu aceeași mirare pe care un copil o are. Să ne amintim, în perioada ce vine, să sărbătorim lucrurile care contează și care ne fac fericiți. Această colecție deosebită te așteaptă și în următoarele locații Nobila Casa din țară: Iulius Mall Cluj-Napoca, Iulius Town Timișoara, Shopping City Sibiu, Shopping City Deva, Coresi Shopping Resort (Brașov), Lotus Oradea și Vivo Baia Mare. În viitorul apropiat, vom deschide un nou magazin Nobila Casa în Sibiu, unde poți admira frumusețea colecției Toy's Delight.

 Pune în coșul de cumpărături inspirația din fotografii:

1. Set aperitiv TOY'S DELIGHT

2. Farfurie adanca TOY'S DELIGHT

3. Farfurie salată TOY'S DELIGHT

4. Bol mic TOY'S DELIGHT

5. Set 4 căni TOY'S DELIGHT

6. Set mic dejun TOY'S DELIGHT

7. Ceainic cu capac TOY S DELIGHT

8. Set 8 farfurii TOY'S DELIGHT

9. Traversa masa TOY'S DELIGHT