Ce zici, ne primești să sărbătorim #impreunacutine? Noi acum ne pregătim de decorat magazinele Nobila Casa și vitrinele, ca să încălzim atmosfera și să îți dăm idei. Pentru anul acesta aducem 6 influențe pentru un Crăciun care se potrivește fiecărui sentiment pe care îl încercăm în această perioadă:

 1. Delicatețea momentelor
 2. Pacea interioară
 3. Liniștea ordinii
 4. Mândria găzduirii
 5. Melancolia tradiției
 6. Entuziasmul decorării

Și pentru fiecare din cele 6, găsim motivele care ne-au inspirat și încercăm să îți oferim acele elemente care să se potrivească perfect cu tine și casa ta sau cadoul preferat de cei dragi ție. 

 1. Delicatețea momentelor și un Crăciun modern, în nuanțe de pastel roz, cu alb și auriu

colectia essence

Colectia de farfurii, ESSENCE

Casele și spațiile tinere, feminine, ce explorează bucuria primelor sărbători în spațiul propriu, se pot exprima prin această colecție. Am strâns elemente diverse și de la servirea mesei, la decorațiuni, aducem nuanțele de roz pudrat la tine în suflet. Sentimente de delicatețe și reașezare a spiritului, gata să te conducă peste încă un sezon care să se simtă din nou ca unul plin de celebrare. 

Adu-l în casa ta: 

Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău delicat

 1. Pacea interioară adusă de sărbători dedicate odihnei și un Crăciun modern, alb

nobila-casa-craciun

Serviciu de masa, 26 bucati, DELICACY, portelan

Pentru cei care se simt mereu distrași de lumea din jur, de taskuri, de deadline-uri, de idei, de prea multă informație, trendul de Crăciun modern cu alb și argintiu este alegerea care va aduce pacea într-o casă ce trebuie să devină refugiu. Pe lângă caracterul exclusiv și rafinat al acestor alegeri, de la decorațiuni la porțelanul impecabil, această alegerea aduce un rafinament fără vârstă sărbătorilor tale. 

Adu-l în casa ta: 

Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău cu pace

 1. Liniștea ordinii perfecte și un Crăciun modern, geometric, care să te redefinească

cana aniversara nobila casa

Cana aniversara, 8x10 cm, GOLD TOUCH

Psihic, reacționăm la ordinea trendului geometric prin calmare. Definirea fixă a liniilor, a scopurilor, face mai mult decât să vă ofere o colecție modernă, ce va fi admirată pentru originalitate. Va reuși, la nivel mental, să redeseneze liniile în care gândește mintea și se reașează spiritul. Iar de la farfurii cu colțuri și design inedit, aducem și cana aniversară de 20 de ani de Nobila Casa, ce a devenit realitate, din mâinile unui inspirat tânăr designer român. 

Adu-l în casa ta: 

Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău geometric

 1. Mândria găzduirii și un Crăciun modern, cu tente regale și aer rafinat

craciunul nobila casa

Colectia MIDNIGHT

Pentru cei care decorează casa și masa pentru a găzdui oaspeți, pentru gusturi rafinate și un decor regal, am pregătit elemente în nuanțe de albastru și auriu. Perfecte pentru casele elegante, în armonie cu sentimentul de mare sărbătoare, ce se pregătesc pentru mese festive și admiratori cunoscători ai trendurilor. Aducem în combinație și gri, pentru un melanj perfect între culori ce construiesc stări și combinații uimitoare. 

 Adu-l în casa ta: 

 Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău regal

 1. Melancolia tradiției și un Crăciun dedicat culorilor  și materialelor clasice

colectia impressa

Colecția MARMOR

Dacă așteptați fiecare nou decembrie pentru a începe să alegeți nuanțele de roșu și verde tradiționale perioadei, pentru că vă este dor de momentele în familie și împodobirea pomului, atunci colecția noastră cu articole din gobelină, decorațiuni din lemn și brad și noua colecție de porțelan alumina vor face casă bună cu tine sau cu spiritele melancolice pentru care pregătești cadouri.  

 Adu-l în casa ta: 

Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău melancolic

 1. Entuziasmul decorării și un Crăciun tradițional de basm

nobil craciun traditional

Colectia de textile, BUFFALO

Toate elementele la care visezi când vezi filme de sezon și decoruri de poveste. De la cele mai mici detalii, ca decorațiuni din paie și lumânări cozy, la elemente în roșu, alb și carouri, toate vorbesc despre cum acasă pentru tine este o celebrare în sine. Și ca să îți respectăm entuziasmul, avem de la cele mai subtile la cele mai clasice elemente de decor, elemente pentru masă și cadouri care să spună că ești fan Crăciun și fan Frumos. 

Adu-l în casa ta: 

Vezi toate elementele pentru Crăciunul tău tradițional

O să vorbim în perioada ce urmează despre fiecare și îți dăm idei, aducem impresii și propunem aranjamente, în stilul care te aduce cel mai aproape de spiritul sărbătorilor. 

Ești gata? Vezi pe site-ul Nobila Casa, în secțiunea Crăciun, ce alte idei pentru un decor de Crăciun modern sau tradițional avem, iar în magazinele noastre mergi să te inspiri.