Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Cariera

locuri de munca nobila casa

Consultant vânzări pentru următoarele locații:  Oradea, Zalău și Satu Mare

vanzari@nobilacasa.ro

Candidatul ideal

Pentru a ne completa echipa, suntem în căutare de persoane implicate pentru pozițiile de:

- Consultanți de Vânzări

Te căutăm pe Tine, dacă crezi în căldură, care înseamnă grijă purtată cuiva drag. Mai mult de atât, dacă te atrage domeniul decorațiunilor și amenajărilor interioare, îți place să porți conversații și să ajuți, atunci poți fi un om de bază al echipei.

Echipa contează foarte mult pentru noi, credem că reușitele noastre se datorează oamenilor, celor care zi de zi ajută clienții Nobila Casa să se întoarcă acasă cu ceva ”Util pentru casă, perfect pentru cadou!”

Așadar, căutăm:
- Pasiune pentru frumos, plăcerea de a lucra într-un mediu plăcut
- Simț estetic
- Minim studii medii
...și ne mai bucurăm, dacă deții ceva experiență în activitate de consiliere, consultanță clienți

Descrierea jobului

Cum arată o zi obișnuită la Nobila Casa?

- Pregătim magazinul înainte de deschidere, să arate impecabil, cu aranjamente cochete și vitrine în ton cu sezoanele anului
- Ne asigurăm că spațiile de expunere marfă sunt pline si respectă concepția de mercantizare.
Toate acestea se fac zilnic, exact cum facem și acasă în propriul nostru cămin. Ne asigurăm că totul este la locul potrivit.

-În timpul zilei: consiliem clienții și le oferim ajutor cu privire la alegerea celor mai potrivite articole, fie că este vorba despre cadouri, fie că este vorba despre produse pentru propria casă.

Ce ți-am pregătit, ca să te simți și motivată pentru munca Ta?

Îți oferim in primul rând apreciere.
Sistemul nostru de bonusare a fost creat astfel încât să te ajute și să te simți motivată să crești pentru rezultate și mai bune.

Nu îți oferim un loc de muncă de rutină și nici unul plictisitor.
Venim cu multe provocări, în schimb intri într-o o echipă deschisă și ajutătoare. În mod constant primești suport din partea unui management focusat pe nevoile voastre.

Îți oferim de asemenea:
- tichete de masă
- discount de angajat 25% la cumpărături Nobila Casa
- salariu competitiv
- bonusuri de performanță

Referent marketing online - sediul central Vlaha, jud Cluj

 Candidatul ideal

Ne dorim un nou membru în departamentul dе marketing al companiei care să adauge plus valoare campaniilor si actiunilor dе marketing Nobila Casa.
Căutăm o persoană deschisă, cu atitudine pozitivă, capabilă să lucreze atât în echipă cât și independent, cu asumarea responsabilității pentru acțiunile proprii.

Cerinte:

- Studii superioare finalizate: Marketing/Publicitate sau Comunicare Media
- Minim 3 ani dе experiență pe un post similar sau Marketing Digital
- Minim 2 ani dе experiență în crearea, menținerea și optimizarea campaniilor plătite
- Experiență în promovarea unui brand folosind instrumentele specifice canalelor dе comunicare în social media
- Cunoștințe avansate dе marketing online, SEO/SEM, marketing digital, Google Ads, Facebook Ads, Remarketing și capacitatea dе analiză a rezultatelor obținute, KPI, A/B testing, Keyword analysis
- Abilități organizatorice pentru implementarea optimă a campaniilor digitale
- Gândire analitică
- Creativitate și un mod dе gândire orientat pe rezultate, cu abilități dе multitasking

Reprezintă un real avantaj: Pasiunea pentru home&deco și design interior. Acesta te va ajuta să te identifici cu lumea articolelor decorative Nobila Casa.
- Experiența într-o agenție dе publicitate sau experiență pe eCommerce;
- Photoshop si Lightroom

Descrierea jobului

Activități:
- Formulеаză și propunе strаtegiа dе postări în social media și o implemеntеаză după аprobareа аcestеia de către mаrketing mаnagеr
- Formulează, propune, planifică și implеmenteаză reclamele online urmând obiectivele trasate de către marketing manager
- Planifică și implementează campanii de marketing online și digital în concordanță cu obiectivele de marketing și planul aprobat:

  • web, SEO / SEM
  • social media (Instagram, Facebook, Google, Pinterest, Youtube, Waze)
  • aplicații de promovare (Sodexo, Virtual Cards)
- Monitorizează performanța campaniilor online și digital în raport cu obiectivele stabilite la nivel de campanie și pregăteste propuneri de acțiuni corective
- Propune și dezvoltă noi metode de îmbunatățire a rezultatelor SEO/SEM utilizând metrici de monitorizare si evaluare (KPI, A/B testing si keyword analysis, Metadescriptions, tags si alternative tags)
- Analizează cuvinte cheie (keywords) pentru colecțiile de produse, branduri si foloseste informatia atât în copy cât și în ads.
- Activează bannere, propune și creează “Call to Actions”
- Realizează landing page-uri pentru colecții și campanii sezoniere/punctuale
- Centralizează și corectează erorile pe magazinul online
- Ține legătura cu terții pe partea de design, respectiv cu managerii mallurilor pentru promovare online
- Organizează, structurează și menține ordinea în fișierele departamentului (foto, video, broșuri, instrumente digitale)

Beneficii:
- Posibilitatea de a lucra într-o companie autohtonă, stabilă și recunoscută pe piață
- Comunitate și relationare deschisă, oportună pentru idei și inițiative proprii cu proces decizional scurt și viteză de reacție și adaptare mare.
- Mediu de lucru modern într-o ambianță verde cât vezi cu ochii
- Salariu competitiv, tichete de masa
- Reducere angajat pentru cumpărături în rețeaua de magazine Nobila Casa
- Colaborare pe termen lung

Activitatea se desfasoara la sediul central din localitatea Vlaha. Transportul colegilor este asigurat de companie.

 

Descrierea companiei

Nobila Casa este un lant de magazine, de decoratiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, companie infiintata in 1991.
Brandul Nobila Casa a luat nastere in anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie.
Se concentreaza sa accentueze caldura caminului si a stilului personal prin toata gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea caminului cat si posibilitatea de a achizitiona cadoul pe placul persoanei dragi.
În 2020, lanțul magazinelor numără 19 locații în 16 orașe: Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiuesc, Oradea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău. Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina de web: www.nobilacasa.ro
Vizitează-ne pe rețelele de socializare: Linkedin, Facebook, Instagram!

Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Aceasta a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie care face parte din grupul de firme Mendola Group.

Nobila Casa este preocupată să accentueze căldura căminului și a stilului personal, să îți aducă starea de bine la cele mai înalte standarde prin paleta largă de produse contemporane pe care ți le oferă, atât cromatic, textural cât și sentimental. Ne deosebim prin serviciile oferite, prin actualitatea produselor comercializate dar mai ales prin originalitatea deschiderii către nou. Rețeta succesului conține câteva ingrediente de nelipsit: o gamă bogată de sortimentație, urmărind trendurile din toată lumea, pasiune pentru a face accesibile toate articolele care înfrumusețează o casă, care adaugă personalitate, stil și ținută de lux, chiar și din bugete modeste și perseverență pentru a mulțumi cei mai exigenți cumpărători și pentru a consolida relația aceasta prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.

În, lanțul magazinelor numără 19 locații în 16 orașe: Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiuesc, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Zalău și Oradea. Brandul Nobila Casa face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, înființat în 1991.