Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Magyar nyelvű információk

Rólunk

A Nobila Casa egy belső lakberendezési tárgyakat kínáló kolozsvári üzletlánc, amely 1999 óta van jelen a piacon. A családi vállakozású Mendola Group cégcsoport része.

A Nobila Casa célja kihangsúlyozni az otthon melegségét és a személyes stílust; a jólétet a legmagasabb szintre emelni, színekben és textúrákban változatos termékei által.

A siker receptje több nélkülözhetetlen elemet is tartalmaz: széles választék, amely követi a trendeket, szenvedély, amely lehetővé teszi, hogy minden otthonban sajátos stílust és személyiséget alakítsunk ki mindenki számára elérhető költségvetésből. Elengedhetelen ugyanakkor a magas színvonalú szolgáltatás is, amely kielégíti a legigényesebb vásárlókat is.

2017-ben az üzletlánc 15 üzletet foglal magába Románia-szerte 13 kulcsfontosságú városban: Nagyszeben, Kolozsvár, Bukarest, Temesvár, Brassó, Arad, Marosvásárhely, Gyulafehérvár, Nagybánya, Beszterce, Zilah, Csíkszereda és Székelyudvarhely. A Nobila Casa márka az 1991-ben létrejött Mendola Group cégcsoportba tartozó Mendola Pro része.

A Nobila Casa-ban minden megtalálható ami egy funkcionális, esztétikus és kényelmes otthonban szükséges. Ugyanakkor sokszínű, egyedi, ajándéktárgyak közül is válogathat, amelyekkel könnyűszerrel meglephetjük, megörvendeztethetjuk szeretteinket. Minőségi termékek széles skáláját kínáljuk elérhető áron. Itt megtalálhatóak:

  • asztalterítéshez szükséges termékek: minőségi tálaló készletek, evőeszközök és poharak, szalvéták, szalvétagyűrűk, abroszok, kancsók, dekantálók, tálak.

asztalterites

  • praktikus és funkcionális konyhai termékek: tároló edények, kenyérkosarak, kötények, kések, kerámia termékek.

konyhai termekek

  • egyedi dísztárgyak a nappaliba: dekoratív tálak és vázák, díszítő hatású virágok, dekorációk, képkeretek, órák, kisbútorok, gyertyatartók, gyertyák.

disztargyak a nappaliba

  • különböző fürdőszobai kellékek: törülközők, fürdőszoba szőnyegek, lakásillatosítók.

furdoszobai kellekek

  • hálószoba cikkek: ágyneműk, lepedők, párnák, paplanok.

haloszoba cikkek

  • lakástextíliák széles választéka: függönyök, sötétítők, kellékek, sinszalagok valamint az ehhez tartozó szolgáltatások: mérés, szabás és beszegés, felszerelés.

lakastextilia

  • Szezonális cikkek: húsvétra, téli időszakra, például Karácsonyra, vagy Bálint napra.

karacsonyi termekek

 

Szeretettel várunk a lakberendezési dekorációk világában!