Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Membrii Mendola Group

 Mendola Group s-a dezvoltat dintr-o afacere de familie lansată încă în 1991. Reușitele primilor ani i-au determinat pe proprietari la divizarea domeniilor de activitate, acordând șansa dezvoltării fiecărui segment în parte și implicit la dezvoltarea întregului grup de firme cunoscut azi sub numele Mendola Group.

Comercializarea decorațiunilor interioare, a devenit domeniul principal de activitate a firmei Mendola Pro cunoscut prin lanţul de magazine Nobila Casa. Ca membru al grupului Mendola, are o poziție avantajoasă, putând să profite de posibilitățile de colaborare cu firmele din cadrul grupului.

Mai multe informatii pe situl www.mendolagroup.ro

Mendola Pro (Nobila Casa) 

Își desfășoară activitatea în domeniul decorațiunilor interioare. Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Aceasta a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie care face parte din grupul de firme Mendola Group. 

Nobila Casa este preocupată să accentueze căldura căminului și a stilului personal, să îți aducă starea de bine la cele mai înalte standarde prin paleta largă de produse contemporane pe care ți le oferă, atât cromatic, textural cât și sentimental. Ne deosebim prin serviciile oferite, prin actualitatea produselor comercializate dar mai ales prin originalitatea deschiderii către nou. Rețeta succesului conține câteva ingrediente de nelipsit: o gamă bogată de sortimentație, urmărind trendurile din toată lumea, pasiune pentru a face accesibile toate articolele care înfrumusețează o casă, care adaugă personalitate, stil și ținută de lux, chiar și din bugete modeste și perseverență pentru a mulțumi cei mai exigenți cumpărători și pentru a consolida relația aceasta prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.

Mai multe detalii accesând pagina de web: www.nobilacasa.ro

Deco Center

Este membru al grupului de firme Mendola, este o companie cu o experiență de peste 15 ani în domeniul comercializării țesăturilor pentru perdele și draperii pe piața din România.

Sortimentul bogat de perdele şi draperii completat cu articole textile pentru dormitor, living, baie şi bucătărie este pus la dispoziția pieței de specialitate din România și Europa de Est, datorită colaborărilor profesionale dezvoltate cu unele dintre cele mai semnificative companii de specialitate din lume.
Achiziționarea cu grijă a produselor oferite, ne-a ajutat și ne ajută în continuare să devenim cel mai căutat furnizor de metraje pentru perdele și draperii, galerii și șine, perne, pilote, lenjerii de pat, pături și prosoape în zona de est a Europei.
Reprezentăm și promovăm produsele noastre sub brandul Mendola, caracterizate prin: calitate, creativitate, stil, trend și utilitate.
Mendola fabrics este lumea ce ne reprezintă, prin ea dorind să oferim tot ce avem mai bun, mai deosebit.
Comercializarea produselor noastre se realizează prin colaborările cu rețele DIY, Hypermarketuri, prin redistribuitori, magazine partenere și nu în ultimul rând prin magazinele proprii.

Mai multe detalii accesând pagina web: www.decocenter.ro

Unitrans Logistics

 Este firma de transport din Mendola Group cu o experiență de peste 10 ani pe piața transporturilor de mărfuri în regim intern și internațional, pentru care satisfacția clienților și a angajaților este obiectivul cel mai de preț.
Oferă clienților soluții optime de transport de o calitate superioară rezultate din vasta experiență a echipei, a profesionalismului şi flexibilității acesteia față de schimbările de pe piață, precum și datorată unui management de nivel înalt.
Mai multe detalii accesând pagina web: www.unitrans.ro

Pro Invest Parc Logistic

Este una dintre firmele din Mendola Group care se ocupă din anul 2006 de investițiile imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii.
Parcul logistic este situat în Apahida, str. Libertății, nr. 21 și acoperă o suprafață de peste 41.000 mp, cu acces din D.N. E576. 

Unimode SRL

Este una dintre firmele din Mendola Group care se ocupă din anul 1991 de investițiile imobiliare, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii.