Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Regulamente

 

Regulament Campanie reducere, organizat de către S.C. Mendola Pro S.R.L. în perioada cuprinsă între data de 11.11.2017 și data de 10.12.2017, acordându-se reduceri de 10% la achiziția de produse Nobila Casa de pe site-ul www.nobilacasa.ro  

Prezentul Regulament stabilește regulile și condițiile de participare la Campania organizată de către S.C. Mendola Pro S.R.L. în perioada cuprinsă între data de 11.11.2017 și data de 10.12.2017, acordându-se clienților site-ului www.nobilacasa.ro reducere de 10% la achiziționarea produselor Nobila Casa.

I. Organizatorul prezentei Campanii:

Organizatorul prezentei Campanii este S.C. Mendola Pro S.R.L., cu sediul în Apahida, str. Libertății, nr. 21, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1215/2006, având C.U.I. 18560000, reprezentată prin Dna. Agnes Gundisch, în calitate de Director Executiv.

II. Participant la prezenta campanie publicitară:

Orice persoană fizică, ce dorește să achiziționeze produse Nobila Casa de pe site-ul www.nobilacasa.ro, în perioada cuprinsă între data de 11.11.2017 și data de 10.12.2017, va deveni participant la prezenta Campanie publicitară.

III. Durata campaniei:

Data de începere a prezentei Campanii este data de 11.11.2017, Campania sfârșindu-se la data de 10.12.2017, reducerea de 10% acordându-se exclusiv pe această perioadă.

Campania poate înceta înainte de termen, la momentul la care este revocat de către Organizator, revocare ce va fi anunțată de către acesta prin diverse mijloace de comunicare, alese la propria sa discreție, cu cel puțin 2 zile înainte ca acestea să-și producă efectele, prerogativa revocării Campaniei fiind la discreția Organizatorului, nefiind necesar acordul participanților în acest sens. 

IV. Modul de desfășurare al Campaniei:

În perioada cuprinsă între data de 11.11.2017 și data de 10.12.2017, cu ocazia lansării noului webshop www.nobilacasa.ro, se va acorda de către Organizator o reducere de 10% pentru fiecare produs achiziționat de pe www.nobilacasa.ro. Reducerea se acordă prin introducerea unuia dintre codurile valide enumerate în lista de mai jos, în Coșul meu, câmpul Ai un voucher.

Codurile sunt diferențiate în funcție de canalelel de promovare, după cum urmează:

Canal

Cod valid

google ads

NC-GOOGLE

Facebook & facebook ads

NC-FACEBOOK

youtube

NC-YOUTUBE

newsletter

NC-EMAIL

sms

NC-SMS

virtual card

NC-VIRTUALCARDS

magazin Nobila Casa – Alba Iulia, Alba Mall

NC-ALBA

magazin Nobila Casa – Arad, Atrium Mall

NC-ARAD

magazin Nobila Casa – Cluj, Iulius Mall

NC-IULIUS

magazin Nobila Casa – VIVO! Cluj

NC-VIVO

magazin Nobila Casa – Cluj, Centru

NC-CENTRU

magazin Nobila Casa – Bucuresti, Baneasa Shopping City

NC-BUCURESTI

magazin Nobila Casa – Brasov, Coresi Shopping Resort

NC-BRASOV

magazin Nobila Casa – Timisoara, Iulius Mall

NC-TIMISOARA

magazin Nobila Casa – VIVO! Baia Mare

NC-BAIAMARE

magazin Nobila Casa – Bistrita, Winmarkt

NC-BISTRITA

magazin Nobila Casa – Tg-Mures, Mures Mall

NC-MURES

magazin Nobila Casa – Sibiu, Sibiu Shopping City

NC-SIBIU

magazin Nobila Casa – Zalau, Centru Comercial Silvania

NC-ZALAU

magazin Nobila Casa – Odorheiu Secuiesc

NC-ODORHEI

magazin Nobila Casa – Miercurea Ciuc, Tulipan Shopping Center

NC-CIUC

 

În perioada Campaniei, un client poate folosi oricâte coduri, inclusiv aceași cod de mai multe ori.

Reducerea mai sus-prezentată nu se aplică la:

-        produsele ce se bucură, pe aceeasi perioadă de timp, de alte tipuri de reduceri, aceste reduceri necumulându-se cu reducerea de 10% acordată în baza prezentului Regulament.

-        la costul de transport (unde este cazul)                                                                                                  

Reducerea de 10% în baza prezentului Regulament se acordă doar în situația plății integrale a prețului produselor achiziționate, nu și în cazul plății avansului acestora.

Procentul de discount de 10% acordat nu este rambursabil.

V. Platforma Campaniei:

Reducerea de 10%, pe perioada cuprinsă între data de 11.11.2017 și data de 10.12.2017, este valabilă doar pe site-ul www.nobilacasa.ro doar pentru produsele oferite la vânzare pe acest site și doar folosind un cod valid.

VI. Alternative ale reducerii:

Participantul nu poate opta pentru preschimbarea reducerii în bani.

VII. Litigii:

Orice neînțelegeri privind întocmirea, conținutul, înțelesul, executarea, revocarea, modificarea prezentului Regulament se vor soluționa pe cale amiabilă. În caz de litigii, soluționarea va fi de competența instanțelor judecătorești din Cluj – Napoca.

VIII. Întreruperea Campaniei:

Campania va putea fi întreruptă în caz de forță majoră sau unilateral de către Organizator, cu anunțarea în prealabil a tuturor participanților cu cel puțin 2 zile înainte prin diverse mijloace de comunicare, alese la propria discreție a Organizatorului.

IX. Regulamentul Campaniei publicitare:

Regulamentul Campaniei este disponibil participanților în mod gratuit, fiind incarcat pe site-ul www.nobilacasa.ro, sectiunea Regulamente: https://www.nobilacasa.ro/regulatemente

Prin participare, participanții sunt de acord să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

 

Pentru informații suplimentare, pe perioada Campaniei, participanții pot suna la următorul nr. de telefon: +4 0264 207 226.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prevederile prezentului Regulament, unilateral, la propria discreție, dar nu înainte de a anunța participanții la acesta, cu minim 2 zile înainte de intrarea în vigoare a oricărei modificări.

Vă mulțumim pentru participare!