Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Despre Noi

Despre noi

 

Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Aceasta a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie care face parte din grupul de firme Mendola Group.

Nobila Casa este preocupată să accentueze căldura căminului și a stilului personal, să îți aducă starea de bine la cele mai înalte standarde prin paleta largă de produse contemporane pe care ți le oferă, atât cromatic, textural cât și sentimental. Ne deosebim prin serviciile oferite, prin actualitatea produselor comercializate dar mai ales prin originalitatea deschiderii către nou. Rețeta succesului conține câteva ingrediente de nelipsit: o gamă bogată de sortimentație, urmărind trendurile din toată lumea, pasiune pentru a face accesibile toate articolele care înfrumusețează o casă, care adaugă personalitate, stil și ținută de lux, chiar și din bugete modeste și perseverență pentru a mulțumi cei mai exigenți cumpărători și pentru a consolida relația aceasta prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.

 

În 2019, lanțul magazinelor numără 19 locații în 16 orașe: Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiuesc, Oradea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău. Brandul Nobila Casa face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, înființat în 1991.

 

La Nobila Casa găsești toată gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea căminului cât și posibilitatea de a achizitiona cadoul pe placul persoanei dragi. Îți oferim o gamă diversificată de produse de calitate la prețuri accesibile astfel la noi găsești:

  • cea mai diversificată ofertă pentru servirea mesei: tacamuri, seturi pentru masă, pahare, servețele, inele pentru servețele, fețe de mese, carafe, decantoare, platouri.

       

  • produse utile și funcționale pentru bucătărie: recipiente pentru depozitare, suporturi pentru pâine, șorturi, cuțite ceramice, șorțuri.

       

  • produse unice și decorative pentru living: platouri și vaze decorative, flori decorative, decorațiuni, rame foto, ceasuri, mic mobilier, suporturi pentru lumânări, lumânari.

       

  • produse diversificate pentru baie: prosoape, covorase de baie, seturi pentru baie, parfumuri ambientale.

       

  • produse pentru dormitor: lenjerii de pat, cearceafuri, perne, pilote.

       

  • ofertă bogată de textile pentru casă: perdele, draperii, accesorii, rejanse precum și serviciile aferente: măsurare, croirie și tivire, montare.

       

  • Produse sezonale: pentru Paște, pentru perioada de iarnă cum ar fi de Crăciun, de Valentine’s Day.

       

 

Te așteptăm cu drag în lumea decorațiunilor ambientale!