Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

stamacasa

Alege nuanțele moderne, dechise, pentru că sunt cele care "rup" monotonia decorului! Bucură-te de o atmosferă vioaie de primăvară cu decorațiuni colorate. Pe roz sau albastru sau schimbă de la săptămână la săptămână culoarea și joacă-te cu ceva ce inspiră și nu plictisește. 

Citește mai mult

 nobila casa

Suntem fanii porțelanului nu doar pentru starea pe care o transmite și senzația supremă, dar și pentru contrastul dintre delicat și puternic care face ca fiecare din colecțiile, realizate din porțelan să fie o mică operă de artă. Dar pentru că e nevoie să susținem primăvara în orice mod, ne concentrăm exclusiv pe culoare.

Citește mai mult

 https://www.nobilacasa.ro/blog/cum-gatim-paste-retete-celebre/

Avem atâtea motive să gătim paste, încât ne putem răsfăța cu o grămadă de rețete delicioase care mai de care. Descoperă colecție premium și practică, dedicată amatorilor de simplu, elegant și rapid. CLEVER COOKING, colecția  de la Villeroy&Boch este de departe una dintre cele mai folosite și iubite colecții de către chefii de renume mondiali. 

Citește mai mult

Pregătește chiar de azi planul pentru următoarea masă în care să celebrezi una dintre cele mai importante aspecte ale vieții: prietenia, familia, iubirea. Astăzi îți spunem despre cele 6 colecții de la Villeroy&Boch care se bucură de 40% reducere, iar caracteristica premium este acum primul instinct al celor care știu #howtocare. 

Citește mai mult

spa nobila casa

Se apropie ziua femeii, sau luna femeii sau mai bine spus, avem un nou an în care să ne bucurăm de faptul că suntem femei. Să ne răsfățăm la duș, într-o baie, sau doar intrând în baie ca să dăm un ochi în oglindă. Imediat se apropie luna Martie și am decis că schimbările în casă și cele de atitudine pot fi câștigătoare.

Citește mai mult

NOBILA CASA

Cele mai simple gesturi sunt și cele mai apreciate. Așa că astăzi, pentru toți cei care plănuiesc cadourile de Ziua Îndrăgostiților, avem propunerile care vor face să strălucească zâmbete și ies din tiparele care deja sunt așteptate: flori pe piele în loc de buchet și o masă cu adevărat specială.  

Citește mai mult

nobila casa spa

Lăsăm în urmă Ianuarie și o lună care nu spune prea multe și ne grăbim spre Februarie cu dragoste. Mai mult anul acesta, avem o zi în plus să îi scriem, să îl așteptăm sau să îl celebrăm pe Valentin. Pășim într-o lună în care dragostea plutește, iar răsfățul personal este una dintre preocupările pe care le adorăm, fiind prinși în mrejele iubirii care dăinuiește pe parcursul lunii.

Citește mai mult

https://www.nobilacasa.ro/blog/reduceri-nobila-casa-2020/

Am promis un an la Nobila Casa care să vă inspire și să răspundă la căutările de "How To?". Așa că prima noastră mare campanie de SALE, răspunde nevoii tale de reînnoire a bucătăriei cu două opțiuni: rustic - și toate elementele din acest trend plin de culoare și elemente naturale si moderne - culori, texturi și materiale în ton cu o casă din viitor.

Citește mai mult

 nobila casa Living

La începutul anului, ne-am propus să învățăm #impreunacutine cum să iubim și cum să apreciem mai mult universul decorațiunilor interioare, domeniu ce devine pe zi ce trece tot mai interesant. Așadar, te invităm pe parcursului anului 2020 să ne fii alături permanent și să profiți de toate surprizele pregătie din care să îți "culegi" dozele de inspirație pentru un cămin de vis. Cu noi, te reîntorci acasă cu drag de fiecare dată, deoarece ești întâmpinat de o atmosferă caldă și primitoare!

Citește mai mult

colectia de perdele si draperii

Așa cum ne-am obișnuit deja din anul aniversar Nobila Casa, suntem alături de tine constant pentru a continua să aducem ”acasă” casei tale. Iar la început de an, ne pregătim cu sfaturi pentru casa amenajată conform celor mai noi trenduri, dar atât de simplu pentru tine. Împreună explorăm toate tendințele și ideile, fotogenice, clasice sau elegante, ale decorațiunilor, culorilor și elementelor care de la arta mesei la cadouri te mențin perfect în trend. Iar acel ”Cum să...”, devine pentru tine la fel de simplu ca a te bucura de o seară relaxantă într-un spațiu perfect adaptat spiritului tău. 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator