Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

nobila-casa-outside

Fii o gazdă primitoare și surprinde-ți musafirii într-un decor de vară în care să îi întâmpini cu o masă, amenajată cu bun gust în care atracția principală sunt paharele care abia așteaptă să fie umplute. Nici nu e nevoie să pleci departe pentru că și acasă îți reîncarci bateriile dacă ești inspirată și dorești să te bucuri de cei dragi.

Citește mai mult

nobila-casa-social-media

Dacă iubești decorațiunile Nobila Casa, atunci vino și pe Instagram să descoperi idei pentru o atmosferă în care să simți că ești cu adevărat în oaza ta de relaxare. Ne propunem să te surprindem zilnic cu multe, multe surprize.

Citește mai mult

nobilacasa

 TIMEA - Manager Produs 

Timi este dirijorul de orchestră când vine vorba de articole,poate ea este persoana care cunoaște cele mai mici detalii ale produselor. Are un optimism și un calm natural, care  cuprinde ori de câte ori discut cu ea. 

Citește mai mult

nobila-casa-bleu

Pentru un plus de inspirație, Nobila Casa ți-a pregătit trei colecții splendide pentru tine și momentele în care dorești cu totul altceva. Transformă-ți mesele în adevărate ritualuri cu Villeroy&Boch, un brand german premium ce te impresionează cu accesorii deosebite, demne pentru toți iubitorii de frumos.

Citește mai mult

decor-nobilacasa

Poți să aduci ușor, marea acasă la tine printr-un decor cu accente marine care te face să fii în sejurul mult visat în fiecare zi, indiferent de moment. Alege decorațiuni în formă de scoică, steluțe de mare sau coral care transformă rapid întreaga atmosferă într-una de vacanță ce îți potolesc dorul de ducă.

Citește mai mult

bambus-nobila-casa

Plănuiește un weekend plăcut, departe de tot ce înseamnă agitație, job sau alte griji și concentrează-te doar pe destindere și voie bună. Și pentru ca totul totul începe cu un un pic de organizare ți-am pregătit câteva sugestii prietenoase cu mediul și amenajări drăgute, perfecte pentru a fi replicate alături de cei dragi! 

Citește mai mult

nobilacasa

Mie îmi plac foarte mult balcoanele, iar atunci când locuiești la bloc, singurul spațiu intermediar între exterior și interior este balconul. Acesta poate fi un loc ideal pentru lectură, pentru a savura o cafea sau pur și simplu pentru a privi orașul. Astfel că balconul, fie el mic sau mare ne poate crea o legatură cu natura.

Citește mai mult

nobila casa decor

Firea umană este una spectaculos de adaptabilă, treptat ne-am adaptat la noile condiții, iar copiii chiar mai ușor decât noi, parinții. Au trecut 8 săptămâni de atunci cu nesfârșite valuri emoționale. Unele superbe, prețioase și de neuitat. Altele pline de certuri și nerăbdare. La început eram foarte riguroasă cu programul zilnic al întregii familii.

Citește mai mult

Rețete cu suflet

vineri, 1 mai 2020 11:42:00 /

poza nobila casa

O mâncare cu ingrediente foarte simple, dar cu o realizare sofisticată. Trebuie să știi, să ai devotament și suflet dedicat ca să îți iasă! De când ne petrecem timpul acasă, am început să-mi realizez o mare parte dintre aceste visuri de gătit. 

Citește mai mult

nobilacasa

Sunt mămica unui copil de 4 ani. Acum mai mult de o lună când s-a anunțat închiderea instituțiilor de învățământ, mi-a fost frică că nu o să reușesc să sincronizez munca de acasă cu atenția necesară și cu activitățile de calitate pe care trebuie să le ofer copilului meu.

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator