Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

reducere produse disney nobila casa

Deși noi nu avem foarte multe articole pentru copii, cele pe care alegem să le aducem în atenția voastră sunt de fiecare dată de cea mai bună calitate și sunt folosite cu drag de propriii noștri copii. În acest context, vă prezentăm una dintre cele mai mari reduceri la perdele, draperii, lenjerie de pat și paturici pe care am avut-o vreodată! Iar această este adresată camerelor celor mici: reduceri de până la 50% la toate articolele Disney: O schimbare mică, ce poate aduce o fericire mare!

Citește mai mult

decoratiune supradimensionata aurie

Te-ai întrebat vreodată cum poți să foloseșți nuanțele metalice într-o amenajare de decorațiuni interioare? Este bine să știi că nuanțele metalice sunt considerate neutre și se pot încadra cu ușurință alături de oricare altă culoare!

Știai că pentru a da un aspect ultramodern încăperii este recomandat să foloseșți nuanțe metalice reci? Dintre acestea cele mai utilizate sunt: argintiu, nichel și/sau crom.  Pe de altă parte, dacă dorești să aduci căldură și luminozitate încăperii tale este recomandat să optezi pentru nuanțe metalice calde așa cum sunt: auriu, cupru și/sau alama.

Citește mai mult

izabella forod - echipa nobila casa

Izabella s-a remarcat de la bun început printr-un simt estetic desăvârșit. Este pasionată de decorațiuni interioare și design de interior. În plus, adoră să lucreze cu oamenii și simte satisfacție de fiecare dată când reușește să ofere consilierea potrivită în vederea oferirii celor mai frumoase cadouri. Iza conduce echipa Nobila Casa din Winmark Bistrița din anul 2019. 

Citește mai mult

tendinte toamna 2020 decoratiuni interioare

Ei bine, în ceea ce privește decorațiunile interioare - culoarea contează! Fie că tocmai îți (re)amenjezi apartamentul/casa, fie că dorești să pregătești o masă spectaculoasă familiei tale, felul în care alegi texturile și culorile vor defini design-ul tău și look-ul obtinut. Prin urmare, ne-am bucurat de trendurile anului 2020, an în care regăsim în bogăție culori și texturi puternice despre care, suntem de părere că vor rămâne în tendințe și în anii următori. Acestea fiind spuse, este cineva curios ce ți-am pregătit pentru perioada următoare

Citește mai mult

reduceri nobila casa

Ai renovat sau urmează să renovezi? Tocmai te-ai mutat? Dorești să ai o casă pusă la punct în care să te simți cu adevărat “acasă”? Sau poate pur și simplu cauți un cadou spectaculos pentru unul dintre prietenii tăi într-un buget rezonabil? Dacă ai răspuns “da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ti-am pregătit o campanie de reduceri cum NU ai mai văzut!

Citește mai mult

 gold touch

După câteva luni de stat în casă, și după alte luni de vreme urâtă, pare că o dată cu începutul lunii august vara a decis să își între cu adevărat în drepturi! Dacă și tu ești încântată de cerul senin și îți place să te lași mângâiată de razele soarelui, acest articol îți ește dedicat ție – iubitoarei de natură care își găsește fericirea creând și locuind în frumos! 

Citește mai mult

adriana-nobila-casa

Adriana este un om de bază în familia Nobila Casa, iar înclinația ei către frumos vine cu aceeași vibrație cu care am cunoscut-o acum 8 ani la interviul de angajare. Rămân uimită ori de câte ori mă uit la set-up-urile minunate pe care le pregătește pentru pozele din magazin, pe care le postează de fiecare dată dând tag @nobilacasa. În spatele zâmbetului blând stă o persoană plină de creativitate și imaginație.

Citește mai mult

 nobila-casa-home-decor

Perdelele și draperiile sunt cele care transformă casa dintr-o simplă locație în acasă. Aceasta este cultura autohtonă și feedback-ul pe care îl primim cel mai des de la clienți. De asemenea, să schimbi perdelele și draperiile este una dintre cele mai ușoare modalități de a îți aduce casa în sezonul sau trendul actual.

Citește mai mult

nobila-casa-outside

Fii o gazdă primitoare și surprinde-ți musafirii într-un decor de vară în care să îi întâmpini cu o masă, amenajată cu bun gust în care atracția principală sunt paharele care abia așteaptă să fie umplute. Nici nu e nevoie să pleci departe pentru că și acasă îți reîncarci bateriile dacă ești inspirată și dorești să te bucuri de cei dragi.

Citește mai mult

nobila-casa-social-media

Dacă iubești decorațiunile Nobila Casa, atunci vino și pe Instagram să descoperi idei pentru o atmosferă în care să simți că ești cu adevărat în oaza ta de relaxare. Ne propunem să te surprindem zilnic cu multe, multe surprize.

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator