Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

Ediție limitată Toys Delight, cu detaliu de aur

Alege și anul acesta, pentru acasă, pentru sărbătoare, pentru cadouri care aduc nostalgie, elementele definitorii de porțelan pentru Crăciun, de la Villeroy&Boch. România primește sentimentul de cald și de bine al unui Crăciun dorit mai repede, alegând elemente din cele 5 Colecții ale brandului premium. 

Îți propunem azi o vedere de Crăciun, compusă din elemente care combină porțelanul pentru generații, cu imaginea idilică a unui Crăciun în care chiar tu ești cel care alege să nu iasă din casă. 

Citește mai mult

black friday nobila casa

În funcție de ce așteptăm, fiecare dintre noi, cu lista gata, e simplu de intuit ce fel de pasiuni avem, ce planuri de viitor și ce iubim. Unii dintre noi aleg decorațiuni, ca mici schimbări de atmosferă. Alții mobilă mică, uneori atât de radicală în remodelarea unui spațiu. Pentru unii, contează spațiul pe verticală și deja gândesc noi imagini și locuri potrivite pentru tablouri, noi perdele sau noi draperii. Iar alții spațiul pe orizontală cu perne, așternuturi și lucruri dragi pe noptiere.

Citește mai mult

Te-ai întrebat vreodată unde mergem pentru a realiza fotografiile despre care ne spui că îți plac atât de mult? 

Noile colecții Nobila Casa vin ca obiecte pe o foaie de inventar. Ceea ce le dă viață este integrarea lor în ”acasă”. Înainte să ajungă în casa ta, ți le arătăm insuflându-le spirit, iar echipa Nobila Casa alege locația care să te îndemne să visezi, să vizualizezi și să te inspiri, pentru spațiul tău. 

Citește mai mult

Portrete Nobila Casa - Bako Margit

Manyi este persoana cu zâmbet cald, acea persoană ideală pe care ne-o dorim cu toții să ne întâmpine când intrăm într-un magazin, să ne ofere sprijin și să ne ghideze în alegerea cadoului ideal. Pentru Manyi nu există întrebarea ”Cu ce vă pot ajuta?”, ea vine cu o altă abordare, mult mai apropiată de oameni, de nevoile lor reale. Ea este un mentor și un punct de reper important pentru generația mai tânără la capitolul ”apropiere de clienți”. Manyi, te apreciem!

Citește mai mult

Minimalism in bucatarie Nobila Casa

Bucătăria este spațiul de hrană pentru corp și spirit, nu un depozit. Menține minimalismul prin aceste sfaturi simple și instrumente de ajutor. Minimalismul începe cu esențialul, la fel ca orice rețetă deosebită, și are ca rezultat claritate și un stil evident care începe de la cele mai mici detalii. 

Bucătăria ta va reflecta un posibil stil de viață de ajutor în aceste vremuri complicate, aglomerate și eclectice. 

Citește mai mult

cani zodiac

Azi îți prezentăm cea mai nouă și mai iubită colecție Villeroy & Boch, căni deosebite pentru cadouri: Zodii. Iubitorilor de albastru, de porțelan sau pasionaților de astronomie și zodii, arată-le că știi ce sunt, și spune-le prin acest gest că stelele se vor alinia curând pentru a le aduce tot ce își doresc.  

Citește mai mult

 

 Lucruri simple prin care să faci din casa ta un spațiu de speriat pentru orice sentiment negativ. Lasă înauntru doar lumina zilei, culorile naturii și sentimente de optimism, într-o casă ce poate părea mai mare, cu ajutorul acestor 3 trucuri și câtorva elemente de toamnă. 

 - Știi care sunt cele mai frecvente temeri pentru care nu aducem noi decorațiuni în casă și în camere ce ne par prea pline. Și tu le ai? 

- Vezi ideile pentru camere și case mai mici, care să ne dea impresia de mai mare.

Citește mai mult

octombrie roz blog nobila casa

Scriem despre ”Octombrie Roz” ca un sfat, un gând și o atenție care să exprime cât de mult ne pasă, ce mult luptăm și cât de mult ne apropiem de ceilalți atunci când o boală ne poate afecta pe noi toate, femei de pretutindeni: mame, agenți de vânzări, manageri, necunoscute de pe stradă sau vedete care fac unboxing. 

Ce poți tu să faci? Adu-ți aminte și adu aminte! Pentru Ele, un sfat, un gest, un reminder. Pentru tine, roz în viața ta, ca să ai mereu acel memento al feminității care nu se lasă înfrântă. 

Citește mai mult

 designer adela parvu

Deco Days 2020 a fost despre noile posibilități, o ediție aniversară transmisă în exclusivitate online. Și anul acesta, a deschis lumea spre noi posibilități. Pentru tine, noutățile și posibilitățile prezentate și discutate odată cu lansarea noii colecții de draperii și perdele la Deco Days sunt importante dacă îți e dor de îmbrățișarea naturii, îți pasă de casa ta și ai nevoie de speranță pentru viitor. 

 

Citește mai mult

 reduceri bedding nobila casa

“Cum îți așterni, așa dormi!” – zice un vechi proverb românesc plin de adevăr! Și de la jumătatea lunii septembrie, la Nobila Casa te așteaptă cele mai mari reduceri din an la categoria de accesorii pentru un dormitor de vis și un somn liniștit! Anul acesta ți-am pregătit o selecție NOU – NOUȚă de cearceafuri și lenjerii de pat, perne și pilote, cuverturi pentru pat și veioze cu ajutorul cărora să obți atât designul dorit, cât și confortul optim și lumina perfectă pentru seri romantice în dormitor tău!

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator