Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

Pentru că e normal să spălăm fețele de pernă, le știm durata de viață și cum să le întreținem, oare de ce nu ne gândim la fel de atent și la perne sau pilote? Mai ales pentru că ele duc ”greul” viselor noastre. 

Am aflat un truc care să îți spună dacă e vremea să te desparți de perna ta. Dacă o îndoi de la jumătate, îi dai drumul și ea nu își revine în poziția normală, e vremea să treci pe la noi pentru o pernă din microfibră și cu aloe vera. Acum la o SUPER PROMOȚIE bedding. 

Citește mai mult

https://www.nobilacasa.ro/blog/decoratiuni-casa-toamna-articole-living/

Te așteptăm să spunem Bun venit toamnei, într-o casă modernă, șic și plină de roadele bogate ale unor minți creative. Avem trei propuneri din care, cu un mic detaliu ales, poți transforma spațiul case tale. Și de la căldură și nevoie de umbră, poți trece la un tablou pictat boem cu lumini calde și difuze, ca mierea sau fructele de gutui. 

Inspiră-te din vitrinele noastre și din aranjamentele din magazine și arată-ne cuibul tău, scăldat în lumină aurie de toamnă bogată

Citește mai mult

”Viața Insta” reprezintă un cadru din viețiile celor care, cu inspirație, răbdare și culoare, pregătesc în doi momente de relaxare pe care le împărtășesc și pe social media. Dacă și  ție îți place să aduni amintiri, acest video este despre tine! Este despre cei care înainte să mănânce păstrează imaginea, ca un tablou al unei pasiuni cu aromă. Pentru cei care înțeleg când jumătatea lor le cere să mai stea o secundă înainte să ciocnească, pentru o ultimă fotografie și le oferă această plăcere, știind că face parte din ritual la fel de mult ca senzația de somn dulce după o masă bună.

Making of video 3, Viața Insta și de ce vă mulțumim pentru inspirație!

Citește mai mult

iesire afara la aer

Săptămâna aceasta te îndemnăm să te bucuri de soare, de afară și de toată paleta de culori, de gusturi și de arome, în natură! Cu un set deosebit, din ardezie care se leagă perfect de tema arzătoare a verii unde culorile sunt vedeta. Lasă nuanțele de verde, albastru, galben, mixul de pe farfurii și platourile negre să facă din finalul de vară, o ocazie de celebrare prin frumos. 

Citește mai mult

impadurire cert

Să decorăm împreună natura cu acele lucruri care i se potrivesc cel mai bine: copacii verzi. Așa cum casei tale îi aduci un suflu nou cu draperii, tablouri sau decorațiuni ce te fac să te simți ca în natură, să ajutăm și natura să fie așa, acasă la ea. Pentru asta, am pregătit campania Un produs cumpărat, un copac plantat. Caută acest semn pe produsele Nobila Casa și odată decorată casa ta, vei ajuta și la plantarea unui copac. 

Citește mai mult

Familie fericita masa portelan

Am lansat și al doilea video aniversar Nobila Casa, ce continuă celebrarea celor 20 de ani #impreunacutine. ”Musafirii” este concentrat pe secțiunea Arta mesei, vorbește despre pregătirile pentru acele mese la care se spune atât de des ”Mă bucur că sunteți aici” sau ”Mi-a fost dor de voi” sau ”Mai ia!”

Vezi produsele vedetă și idei noi pentru casa ta, mesele speciale și cadourile atât de apreciate!

Citește mai mult

Deschidere magazin Nobila Casa in Deva Shopping City

Campania noastră aniversară vorbește despre #impreunacutine ca o misiune pe care încă ne străduim, după 20 de ani, să o menținem la zi și fresh. Pentru asta aducem constant noi produse, colecții în ton cu trendurile și dorințele tale. Dar venim și constant mai aproape de tine în noi orașe, pentru o experiență ca un plus față de prezența online. 

Odată cu deschiderea celui de-al 17-lea magazin, la Deva, venim cu veștile cele mai bune pentru tine, cel care ne trece pragul.

Citește mai mult

Acasa la Hundorf 

Așa cum a promis și concursul aniversar de design: Produs aniversar “20 de ani de Nobila Casa”, încurajăm creatorii, fie ei artiști, ca pe cei pe care îi prezentăm mai jos, sau chiar pe voi, cei care cu creativitate vă redefiniți granițele frumosului și ale casei. Şcoala de-Acasă de la Hundorf este un program anual de rezidenţe artistice şi întâlniri formatoare destinat tinerilor artişti aflaţi la început de carieră. Și așteptăm inspirația pe care rezidenții acestui an ne-o vor oferi prin creațiile lor.

Citește mai mult

Rolul unei vitrine este să fie ca o fereastră. Dacă fereastra unei case este un mod prin care tu poți vedea lumea din exterior, rolul vitrinelor Nobila Casa este să te invite în ...casa noastră. Schimbăm stilul și aranjarea în funcție de campanii și de sezon. Și de ce contează asta pentru tine? Pentru cinci motive simple, secrete pe care ți le spunem ca de acum să privești altfel vitrinele. 

Citește mai mult

nobila casa

Vara a început la Nobila Casa cu cea mai mare campanie de reduceri din istoria companiei! Am ales, din culise, produse atât de ușor de asortat cu gândul la vară, la casa ta sau plăcerea prietenilor. Pentru fiecare cameră o propunere, ca și casei tale să îi priască vacanța. 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator