Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta
 

Branduri

 • Villeroy & Boch

  Inovația, stilul și designul sunt valori care inspiră oamenii, dându-le libertatea de a-și amenaja casele după propriul gust.

  Villeroy & Boch a luat naștere în 1784 fiind unul dintre cei mai renumiți producători de ceramică din lume, caracterizat printr-un brand european de lifestyle plin de tradiție cu accent pe calitate și autenticitate, cu 24 de fabrici de producție în 12 țări europene precum și în Mexic și Thailanda.

  În portofoliul Nobila Casa, Villeroy & Boch este prezent din 2015, numărând 17 colecții, găzduind de altfel și colecțiile în ediție limitată  Annual Xmas Edition 2016 și Annual Easter Edition 2017.

 • Noble Home

  Finețea, rafinamentul, căldura, clasicitatea și eleganța căminului nobil trăiesc în brandul Noble Home și reprezintă o sursă valoroasă de inspirație pentru orice ocazie: mese festive, cadouri alese cu drag și cu bun gust.

  Seturile de cești cu farfurii și serviciile de masă sunt fabricate din cel mai fin porțelan, iar modelele sunt alese cu grijă pentru a păstra caracterul clasic și atemporal dar totodată de a fi moderne. Decorate cu aur sau platină, trec cu brio testul eleganței, al luxului și al exclusivismului, devenind rapid piesa centrală preferată a mesei festive și mostenirea mult râvnită din generație în generație.

  Porțelanurile englezești sunt renumite pentru albiciunea, transluciditea și duritatea lor, astfel vor fi de necontestat cadoul potrivit pentru cei dragi.

 • Leonardo

  Paharele sunt unele dintre accesorile de nelipsit de pe masa, iar decorul casei poate fi completat de vazele cu o forma și o cromatică nonconformist.

  Leonardo este o companie de renume cu sediul în Germania, a fost înființată în 1859 și în prezent este unul din leaderii pieței în domeniul sticlăriei și a cadourilor. Produsele Leonardo sunt accesibile momentan în 88 de țări, iar obiectivul lor este lansarea a 400 de produse noi, bianual.

  Produsele lor urmaresc în permanență trendul și moda de pe piața mondială, colaborează cu mai mulți designeri renumiți pentru a oferi un design contemporan, unic și inovativ. Acest lucru sunt dovedite de numeroasele premii internaționale pe care le primesc pentru calitatea și aspectul, designul produselor. 

 • WMF

  În zilele noastre, WMF este sinonim cu nevoile unui trai de calitate, dublat de un stil de viaţă simpatic, în ton cu creativitatea şi multiculturalitatea globală. Compania WMF ia naştere în anul 1853 şi, foarte curând, dobândeşte recunoaştere la Expoziţia Universală de la Londra din 1862. Sintagma „WMF – design fără frontiere“ sintetizează filosofia actuală a tradiţionalului producător german care pune accent pe emoţie şi valori la scară globală.

  Începând de anul trecut ne bucurăm să-ți împărtășim colcțiile: Clever&More, Vino, Mc și Disney.

 • Ibili

  Arta de a pregăti gustările preferate cât și dulciurile de patiserie celor dragi acum sunt o adevărată relaxare. Ibili a luat nastere in 1942 fiind un producător spaniol de articole de bucătărie. Astăzi produsele Ibili se comercializeaza la nivel global, bucurându-se de un real succes, datorită raportului calitate preț avantajos, inovației și a designului atractiv.

  Ne bucurăm că începand din acest an portofoliul nostru în materie de bucătărie se diversifică cu articolele ingenioase, foarte practice și actuale marca Ibili.

 • Mendola Fabrics

  Brandul Mendola Fabrics se caracterizează prin stil, printr-o paletă distinctă de culori și prin creativitatea texturilor materialelor și a designurilor în trend. Brandul este lansat de către Deco Center, fiind un bussiness de familie local din Cluj Napoca focusându-se pe home&deco.

  Mendola Fabrics este prezent în magazinele noastre din 2011, iar de două ori pe an ne desfată cu noile colecții în materie de perdele și draperii.

 • Disney

  Personajele Disney ne-au fermecat şi continuă să ne surprindă. Colecţia deosebită Disney creată pentru micuţii noştrii este inspirată din mult îndrăgitele animaţii Disney Princess, Cars, Frozen, Pooh, Minnie Mickey si Star Wars.

  Alăturaţi-vă magiei cu gama noastră oficială de produse Disney, care include perdele şi draperii, lenjerii de pat şi păturici, în nuanţe luminoase, frumoase pe care micuţii le vor iubi.