Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

Pregătește chiar de azi planul pentru următoarea masă în care să celebrezi una dintre cele mai importante aspecte ale vieții: prietenia, familia, iubirea. Astăzi îți spunem despre cele 6 colecții de la Villeroy&Boch care se bucură de 40% reducere, iar caracteristica premium este acum primul instinct al celor care știu #howtocare. 

Citește mai mult

spa nobila casa

Se apropie ziua femeii, sau luna femeii sau mai bine spus, avem un nou an în care să ne bucurăm de faptul că suntem femei. Să ne răsfățăm la duș, într-o baie, sau doar intrând în baie ca să dăm un ochi în oglindă. Imediat se apropie luna Martie și am decis că schimbările în casă și cele de atitudine pot fi câștigătoare.

Citește mai mult

NOBILA CASA

Cele mai simple gesturi sunt și cele mai apreciate. Așa că astăzi, pentru toți cei care plănuiesc cadourile de Ziua Îndrăgostiților, avem propunerile care vor face să strălucească zâmbete și ies din tiparele care deja sunt așteptate: flori pe piele în loc de buchet și o masă cu adevărat specială.  

Citește mai mult

nobila casa spa

Lăsăm în urmă Ianuarie și o lună care nu spune prea multe și ne grăbim spre Februarie cu dragoste. Mai mult anul acesta, avem o zi în plus să îi scriem, să îl așteptăm sau să îl celebrăm pe Valentin. Pășim într-o lună în care dragostea plutește, iar răsfățul personal este una dintre preocupările pe care le adorăm, fiind prinși în mrejele iubirii care dăinuiește pe parcursul lunii.

Citește mai mult

https://www.nobilacasa.ro/blog/reduceri-nobila-casa-2020/

Am promis un an la Nobila Casa care să vă inspire și să răspundă la căutările de "How To?". Așa că prima noastră mare campanie de SALE, răspunde nevoii tale de reînnoire a bucătăriei cu două opțiuni: rustic - și toate elementele din acest trend plin de culoare și elemente naturale si moderne - culori, texturi și materiale în ton cu o casă din viitor.

Citește mai mult

 nobila casa Living

La începutul anului, ne-am propus să învățăm #impreunacutine cum să iubim și cum să apreciem mai mult universul decorațiunilor interioare, domeniu ce devine pe zi ce trece tot mai interesant. Așadar, te invităm pe parcursului anului 2020 să ne fii alături permanent și să profiți de toate surprizele pregătie din care să îți "culegi" dozele de inspirație pentru un cămin de vis. Cu noi, te reîntorci acasă cu drag de fiecare dată, deoarece ești întâmpinat de o atmosferă caldă și primitoare!

Citește mai mult

colectia de perdele si draperii

Așa cum ne-am obișnuit deja din anul aniversar Nobila Casa, suntem alături de tine constant pentru a continua să aducem ”acasă” casei tale. Iar la început de an, ne pregătim cu sfaturi pentru casa amenajată conform celor mai noi trenduri, dar atât de simplu pentru tine. Împreună explorăm toate tendințele și ideile, fotogenice, clasice sau elegante, ale decorațiunilor, culorilor și elementelor care de la arta mesei la cadouri te mențin perfect în trend. Iar acel ”Cum să...”, devine pentru tine la fel de simplu ca a te bucura de o seară relaxantă într-un spațiu perfect adaptat spiritului tău. 

Citește mai mult

echipa nobila casa

Anul acesta #impreunacutine a fost viziunea care de la modul în care am comunicat, la produsele noastre aproape de sufletul tău și de familia ta, a încercat să definească Nobila Casa ca pe brandul local, de suflet, al oamenilor care iubesc familia, iubesc frumosul și dedicarea. 

Citește mai mult

copil fericit de craciun

Oricâte cadouri primim, oricâte cadouri împachetăm ca să punem alături de numele celor dragi, cel mai de preț cadou este căldura familiei. 

Citește mai mult

COLECTIA MIDNIGHT

Tocmai am aflat care va fi culoarea anului 2020. Și nu doar întâmplarea face ca propunerea noastră pentru un Crăciun modern să fie în tentele acestei culori: albastrul clasic. Reinterpretat ca să arate regal și în zeci de elemente care să decoreze casa, masa și cadourile pe care le vei face, îți arătăm astăzi cum poate să fie un Crăciun dedicat caselor rafinate și celor tot timpul în trend. 

 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator