Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

Pentru că pregătim mese folosind cele mai bune porțelanuri, cele mai frumoase aranjamente, pahare și tacâmuri atunci când musafirii ne sunt dragi, casa ne este dragă și iubim frumosul care ne înconjoară atunci când poveștile în familie se regăsesc într-un cadru ce se și simte ca acasă.

La asta a privit echipa de zeci de oameni implicată în filmare, o scenă desprinsă din duminica ta, acasă.

Vezi ce alte detalii cuprinde al doilea video aniversar Nobila Casa. 

Citește mai mult

Întâmpinăm vara: idei și un cadou pentru Vacanța din living.

Te așteaptă în magazine și pe site un Voucher de 25 de lei, special creat să îți ofere relaxarea verii. Mai ales dacă urmezi una dintre cele 5 idei de mai jos și redecorezi cu Nobila Casa. 

 

Citește mai mult

Clematis

Îți spunem trei motive pentru care setul Clematis poate înlocui buchetul care spune Felicitări! Mai ales ca un cadou de casă nouă MAI special, MAI deosebit, MAI inspirat, așa cum ești și tu.  

 

Citește mai mult

 Masa de Paste Nobila Casa

Mâncarea are rolul sacru de a ne aduce aminte că lucrurile pot fi mereu mai bune. Și în perioade de dor, de oboseală sau depărtare, masa de Paște are rolul de a reaminti simțurilor dar și minții că acasă este acolo unde mama sau bunica pune pe masă mâncarea gătită special pentru o masă festivă care spune parcă cum a venit primăvara.

Vezi dacă inspirația de pe site și decorațiunile de Paște se potrivesc cu bucatele tale și adu-le pe masa ta.

Citește mai mult

making of spot aniversar Nobila Casa

Curios cine joacă rolul tău în primul video aniversar Nobila Casa? 

”Generații” cuprinde vârstele iubirii, de la copii care au grijă de prietenii lor pufoși, la prietenele care îți sunt alături când ai nevoie, la soțul care adoarme împăcat lângă cel mic, uitându-se la desenele animate preferate. Și desigur, la grija din cuplu, de la primul an împreună, când totul e nou și noua voastră casă e decorată cu iubire, până la vârsta când iubirea înseamnă respect, dar în continuare grija este cea care vă definește.

Citește mai mult

Articole servire terasa

Fie că vrei să îți inviți prietenii la ceva bun de mâncare înainte de o partidă de tenis în direct de la Monaco, sau vrei să le propui prietenelor o gustare delicioasă și ușoară de primăvară, avem cele mai potrivite ustensile pentru ca după amiezele sau serile primăverii să fie la fel de speciale ca aerul și starea de spirit pe care o aduc.

Sau dacă vei face vacanța de Paște specială pentru copii tăi cu un garden party, atunci uite cum te putem ajuta să înlocuiești imaginea clasică a unui grătar cu o ocazie nobilă și mai ales înnobilată de ustensile de calitate.

Citește mai mult

Royal School Transylvania

Zi de zi în magazinele noastre aducem elemente care pot face din mediul ce vă înconjoară unul potrivit unui viitor așa cum v-ați imaginat. Dar ne dorim să sprijinim și generațiile viitoare în a construi acest viitor. Iar pentru asta, ne alăturăm unor inițiative din comunitate care se potrivesc ideii de util, creativ și educativ. Vezi cele 5 lucruri de edicație financiară pe care le-am aflat de la Royal School in Transylvania cu ocazia Săptămânii Mondiale a Banilor.

 

Citește mai mult

masa de paste villeroy

Ne dorim pentru tine astfel de dimineți, pentru că Porțelan rimează cu Poftă de frumos și Primăvara în care te întâmpinăm cu drag, pe site și în magazinele Nobila Casa. 

Începe să alegi piesele din colecția Spring Awakening, de la farfurii la platouri și, cu siguranță, aceasta va transforma masa ta de Paști într-o celebrare a frumosului, a luminii și a gustului tău desăvârșit.

Citește mai mult

masa cu portelanuri

Pentru că anul acesta este unul aniversar Nobila Casa 20 de ani, și în toate surprizele pe care le-am pregătit ne-am inspirat din obiceiurile, dorințele și așteptările clienților noștri, am pregătit pentru voi un nou beneficiu: ridicarea comenzilor online din magazine. Află cum poți comanda mai ușor și care sunt cele 5 motive pentru care să plănuiești o vizită în magazinele Nobila Casa, unde suntem #impreunacutine. 

Citește mai mult

De 20 de ani decorăm împreună, De 20 de ani gătim împreună, De 20 de ani dăruim împreună, acum urmează să petrecem împreună! 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Seteaza crescator