Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

nobilacasa

Mie îmi plac foarte mult balcoanele, iar atunci când locuiești la bloc, singurul spațiu intermediar între exterior și interior este balconul. Acesta poate fi un loc ideal pentru lectură, pentru a savura o cafea sau pur și simplu pentru a privi orașul. Astfel că balconul, fie el mic sau mare ne poate crea o legatură cu natura.

Citește mai mult

nobila casa decor

Firea umană este una spectaculos de adaptabilă, treptat ne-am adaptat la noile condiții, iar copiii chiar mai ușor decât noi, parinții. Au trecut 8 săptămâni de atunci cu nesfârșite valuri emoționale. Unele superbe, prețioase și de neuitat. Altele pline de certuri și nerăbdare. La început eram foarte riguroasă cu programul zilnic al întregii familii.

Citește mai mult

Rețete cu suflet

vineri, 1 mai 2020 11:42:00 /

poza nobila casa

O mâncare cu ingrediente foarte simple, dar cu o realizare sofisticată. Trebuie să știi, să ai devotament și suflet dedicat ca să îți iasă! De când ne petrecem timpul acasă, am început să-mi realizez o mare parte dintre aceste visuri de gătit. 

Citește mai mult

nobilacasa

Sunt mămica unui copil de 4 ani. Acum mai mult de o lună când s-a anunțat închiderea instituțiilor de învățământ, mi-a fost frică că nu o să reușesc să sincronizez munca de acasă cu atenția necesară și cu activitățile de calitate pe care trebuie să le ofer copilului meu.

Citește mai mult

Dar haideți   spun ce a reușit   facă pe mine   simt mai bine în această perioadă când coronavirusul și distanțarea socială mi-au lovit în moalele capului stilul de viață!

Citește mai mult

Descoperă acasă bucătarul șef din tine

joi, 23 aprilie 2020 14:44:36 /

nobila-casa-decor

Adu magie acasă și oferă-le celor dragi un motiv numai bun să petreacă timpul în siguranță! Rămâi optimistă în oaza ta de relaxare și încearcă una dintre rețetele propuse! Îndreaptă-te spre hobby-urile tale sau descoperă-ți alte pasiuni pe care să le împărtășeti cu famili

Citește mai mult

Culoarea face parte din viața noastră, așa că, colorează-ți casă, așa cum îți place mai mult, iar noi îți sugerăm doar câteva idei, despre cum să îți simplifici decizile aferente decorării casei acum când #stamacasa.

Citește mai mult

nobila-casa-decor-verde

Începe să oferi decorului casei și mesei o altă imagine care să te facă să simți că timpul petrecut acasă este unul plăcut, relaxant și util pentru tine. Nobila Casa te invită să îți creezi propriul univers natural și verde prin care oferi o nouă înfățișare casei în doar trei pași simpli. Adu acum natura în casa ta!

Citește mai mult

nobila-casa

Tocmai pentru ca anul acesta, Paștele va fi puțin diferit, este recomandat ca atmosfera căminului să fie una cât mai primitoare, în care simți cu adevărat magia Paștelui care anunță oficial venirea primăverii.

Acasa este locul unde întâmpini sărbătoarea primăverii, iar de aceea echipa Nobila Casa dorește să îți propună patru idei, numai bune de pus în aplicare.

Citește mai mult

nobilacasa

Locul în care te întorci cu drag de fiecare dată este în căminul tău care te reprezintă, astfel încât timpul petrecut aici să fie unul plăcut. Descoperă cum te poți relaxa acasă și să ai timp pentru hobby-urile tale!

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator