Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

 

 Lucruri simple prin care să faci din casa ta un spațiu de speriat pentru orice sentiment negativ. Lasă înauntru doar lumina zilei, culorile naturii și sentimente de optimism, într-o casă ce poate părea mai mare, cu ajutorul acestor 3 trucuri și câtorva elemente de toamnă. 

 - Știi care sunt cele mai frecvente temeri pentru care nu aducem noi decorațiuni în casă și în camere ce ne par prea pline. Și tu le ai? 

- Vezi ideile pentru camere și case mai mici, care să ne dea impresia de mai mare.

Citește mai mult

octombrie roz blog nobila casa

Scriem despre ”Octombrie Roz” ca un sfat, un gând și o atenție care să exprime cât de mult ne pasă, ce mult luptăm și cât de mult ne apropiem de ceilalți atunci când o boală ne poate afecta pe noi toate, femei de pretutindeni: mame, agenți de vânzări, manageri, necunoscute de pe stradă sau vedete care fac unboxing. 

Ce poți tu să faci? Adu-ți aminte și adu aminte! Pentru Ele, un sfat, un gest, un reminder. Pentru tine, roz în viața ta, ca să ai mereu acel memento al feminității care nu se lasă înfrântă. 

Citește mai mult

 designer adela parvu

Deco Days 2020 a fost despre noile posibilități, o ediție aniversară transmisă în exclusivitate online. Și anul acesta, a deschis lumea spre noi posibilități. Pentru tine, noutățile și posibilitățile prezentate și discutate odată cu lansarea noii colecții de draperii și perdele la Deco Days sunt importante dacă îți e dor de îmbrățișarea naturii, îți pasă de casa ta și ai nevoie de speranță pentru viitor. 

 

Citește mai mult

 reduceri bedding nobila casa

“Cum îți așterni, așa dormi!” – zice un vechi proverb românesc plin de adevăr! Și de la jumătatea lunii septembrie, la Nobila Casa te așteaptă cele mai mari reduceri din an la categoria de accesorii pentru un dormitor de vis și un somn liniștit! Anul acesta ți-am pregătit o selecție NOU – NOUȚă de cearceafuri și lenjerii de pat, perne și pilote, cuverturi pentru pat și veioze cu ajutorul cărora să obți atât designul dorit, cât și confortul optim și lumina perfectă pentru seri romantice în dormitor tău!

Citește mai mult

reducere produse disney nobila casa

Deși noi nu avem foarte multe articole pentru copii, cele pe care alegem să le aducem în atenția voastră sunt de fiecare dată de cea mai bună calitate și sunt folosite cu drag de propriii noștri copii. În acest context, vă prezentăm una dintre cele mai mari reduceri la perdele, draperii, lenjerie de pat și paturici pe care am avut-o vreodată! Iar această este adresată camerelor celor mici: reduceri de până la 50% la toate articolele Disney: O schimbare mică, ce poate aduce o fericire mare!

Citește mai mult

decoratiune supradimensionata aurie

Te-ai întrebat vreodată cum poți să foloseșți nuanțele metalice într-o amenajare de decorațiuni interioare? Este bine să știi că nuanțele metalice sunt considerate neutre și se pot încadra cu ușurință alături de oricare altă culoare!

Știai că pentru a da un aspect ultramodern încăperii este recomandat să foloseșți nuanțe metalice reci? Dintre acestea cele mai utilizate sunt: argintiu, nichel și/sau crom.  Pe de altă parte, dacă dorești să aduci căldură și luminozitate încăperii tale este recomandat să optezi pentru nuanțe metalice calde așa cum sunt: auriu, cupru și/sau alama.

Citește mai mult

izabella forod - echipa nobila casa

Izabella s-a remarcat de la bun început printr-un simt estetic desăvârșit. Este pasionată de decorațiuni interioare și design de interior. În plus, adoră să lucreze cu oamenii și simte satisfacție de fiecare dată când reușește să ofere consilierea potrivită în vederea oferirii celor mai frumoase cadouri. Iza conduce echipa Nobila Casa din Winmark Bistrița din anul 2019. 

Citește mai mult

tendinte toamna 2020 decoratiuni interioare

Ei bine, în ceea ce privește decorațiunile interioare - culoarea contează! Fie că tocmai îți (re)amenjezi apartamentul/casa, fie că dorești să pregătești o masă spectaculoasă familiei tale, felul în care alegi texturile și culorile vor defini design-ul tău și look-ul obtinut. Prin urmare, ne-am bucurat de trendurile anului 2020, an în care regăsim în bogăție culori și texturi puternice despre care, suntem de părere că vor rămâne în tendințe și în anii următori. Acestea fiind spuse, este cineva curios ce ți-am pregătit pentru perioada următoare

Citește mai mult

reduceri nobila casa

Ai renovat sau urmează să renovezi? Tocmai te-ai mutat? Dorești să ai o casă pusă la punct în care să te simți cu adevărat “acasă”? Sau poate pur și simplu cauți un cadou spectaculos pentru unul dintre prietenii tăi într-un buget rezonabil? Dacă ai răspuns “da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ti-am pregătit o campanie de reduceri cum NU ai mai văzut!

Citește mai mult

 gold touch

După câteva luni de stat în casă, și după alte luni de vreme urâtă, pare că o dată cu începutul lunii august vara a decis să își între cu adevărat în drepturi! Dacă și tu ești încântată de cerul senin și îți place să te lași mângâiată de razele soarelui, acest articol îți ește dedicat ție – iubitoarei de natură care își găsește fericirea creând și locuind în frumos! 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator