Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

Magazinul Nobila Casa din Alba-Iulia este și a fost dintotdeauna mai mult decât un magazin fizic de decorațiuni interioare. Echipa din Alba, condusă de Iulia, este o comunitate de oameni frumoși, pasionați nu doar de produsele pentru casă, dar pasionați de oameni și de a-i înțelege nevoile. Această căldură și deschidere către oameni este cultivată de Iulia Halalae, managerul magazinului, un mentor adevărat, care a reușit să construiască o echipă unită și proactivă.
Citește mai mult

aranjare masa primavara

Se schimbă casa, lumina și în același timp se schimbă așteptările noastre. Avem mai multe idei, inspirație și ne dedicăm lucrurilor noi, plini de optimism. Este și normal, primăvara înseamnă că aceste atribute, la fel ca natura, devin mai puternice. Parte din secretul primăverii este soarele, care este dovedit că influențează atitudinea. Dar o altă parte a puterii lui 1 Martie este ceea ce creem pentru noi, acasă. Cu seturile și colecțiile de la Nobila Casa, ai deja 3 motive să întâmpini primăvara. 

Citește mai mult

culorile anului 2021

Secretele celor care au tot timpul casa decorată în trend sunt detaliile. Acestea fac diferența, schimbă percepții sau chiar temperatura camerei, sentimentul pe care îl ai când te relaxezi sau cât de repede ajungi la această relaxare. Avem deja fani ai acestor nuanțe alese drept culorile anului 2021, tocmai pentru că au acel element de atracție pe care se baza Pantone.

Sunt complementare și dau un sentiment de bună dispoziție prin galben, care se așează bine pe simplitatea unui gri care de data aceasta nu este plictisitor, ci înseamnă putere și eleganță. Vezi cum te inspirăm să decorezi:

Citește mai mult

 sort bucatar chef works

Șorturile profesionale Chef Works: pentru rețeta noilor începuturi - Gătește, pregătește masa, servește clienții sau supervizează sous-chefii din restaurantul tău, acum în cele mai profesionale și de calitate șorțuri de la Chef Works și Nobila Casa. Exclusiv online găsești o gamă premium de șorțuri pe care să le alegi pentru tine sau cadou. 

Îți spunem de ce să le alegi, cum te ajută și ce ingrediente au ca să facă perfectă combinația asta: TU + Bucătăria modernă. 

Citește mai mult

email de sighisoara nobila casa

Care dintre noi nu a văzut măcar o dată un astfel de vas și nu îi trezește amintiri? Noi readucem istoria în casele pasionaților de frumos și artă a mesei. Infuzate cu istorie, vasele emailate au trecut prin mâinile meșterilor români din cele mai îndepărtate secole. Acum, vasele cu personalitate și 3 beneficii incluse, sunt în oferta Nobila Casa, iar azi îți spunem de ce nu le poți rata.

Citește mai mult

sale cadouri villeroy&boch

Cunoscătorii și pasionații de frumos știu deja caracteristicile porțelanului de la Villeroy&Boch. Astăzi vă prezentăm o ocazie excepțională pentru a mai face un pas spre exclusivitate și a vă delecta cu o lecție în arta mesei, cu 3 colecții exclusive, la SALE doar la Nobila Casa

Citește mai mult

colectia de portelan Impressa

Din porțelan și în culori mereu în trend în casele contemporane, alb cu roz, setul Impressa surprinde prin inserțiile cu aur. Cuprinde elemente pentru mic dejunuri speciale, cu o cană de cafea și una de ceai, bol pentru cereale și platou pentru croissant, e acel plus de gust dat vieții într-o notă pozitivă, delicată și plină de texturi romantice. Și are și 3 superputeri. Vezi care pe blogul de prezentare.

Citește mai mult

tablouri nobila casa sales

Cum începe un an reușit?

Mulți se întreabă, mulți testează și de la liste, la rezoluții, ne punem în minte să facem mereu noul an unul mai bun. Tocmai pentru ca 2021 să fie în trend, în ton cu starea la care speri și decorul la care visezi, ți-am pregătit 3 idei de ianuarie, de selectat din gama aflată acum la SALE. Și la final un BONUS, tot la Winter Sale. 

Citește mai mult

colectia marmor nobila casa

Cerute, admirate și cel mai important, folosite zi de zi pentru mese estetic plăcute și momente gustate din plin, acestea sunt produsele Back in Stock la început de an. Alege-le pentru forme, pentru povestea pe care o spun, pentru rafinament sau culoare, alege-le pentru că îți plac sau plac cuiva drag, alege să le știi povestea Nobila Casa și să le permiți să facă din începutului acestui an, un moment în care dorința de frumos și gustul pentru viață sunt și ele #backinstock. 

Citește mai mult

 cana aiversara

Acest articol vă mulțumește pentru faptul că ne-ați vizitat online, ne-ați căutat offline și ne-ați inspirat zi de zi.  

Ce citești azi, pe scurt și cu inspirație:  

  • 5 evenimente majore din anul Nobila Casa 2020 online

  • 5 vedete și alte nume ale prietenilor Nobila Casa care ne-au provocat să le inspirăm pentru decor acasă.

  • 5 idei în trend (Cum să arate masa de Revelion perfectă și Care este culoarea anului ce vine, ca să începi schițele pentru decor casă 2021) 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator