Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

reduceri nobila casa

Ai renovat sau urmează să renovezi? Tocmai te-ai mutat? Dorești să ai o casă pusă la punct în care să te simți cu adevărat “acasă”? Sau poate pur și simplu cauți un cadou spectaculos pentru unul dintre prietenii tăi într-un buget rezonabil? Dacă ai răspuns “da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ti-am pregătit o campanie de reduceri cum NU ai mai văzut!

Citește mai mult

 gold touch

După câteva luni de stat în casă, și după alte luni de vreme urâtă, pare că o dată cu începutul lunii august vara a decis să își între cu adevărat în drepturi! Dacă și tu ești încântată de cerul senin și îți place să te lași mângâiată de razele soarelui, acest articol îți ește dedicat ție – iubitoarei de natură care își găsește fericirea creând și locuind în frumos! 

Citește mai mult

adriana-nobila-casa

Adriana este un om de bază în familia Nobila Casa, iar înclinația ei către frumos vine cu aceeași vibrație cu care am cunoscut-o acum 8 ani la interviul de angajare. Rămân uimită ori de câte ori mă uit la set-up-urile minunate pe care le pregătește pentru pozele din magazin, pe care le postează de fiecare dată dând tag @nobilacasa. În spatele zâmbetului blând stă o persoană plină de creativitate și imaginație.

Citește mai mult

 nobila-casa-home-decor

Perdelele și draperiile sunt cele care transformă casa dintr-o simplă locație în acasă. Aceasta este cultura autohtonă și feedback-ul pe care îl primim cel mai des de la clienți. De asemenea, să schimbi perdelele și draperiile este una dintre cele mai ușoare modalități de a îți aduce casa în sezonul sau trendul actual.

Citește mai mult

nobila-casa-outside

Fii o gazdă primitoare și surprinde-ți musafirii într-un decor de vară în care să îi întâmpini cu o masă, amenajată cu bun gust în care atracția principală sunt paharele care abia așteaptă să fie umplute. Nici nu e nevoie să pleci departe pentru că și acasă îți reîncarci bateriile dacă ești inspirată și dorești să te bucuri de cei dragi.

Citește mai mult

nobila-casa-social-media

Dacă iubești decorațiunile Nobila Casa, atunci vino și pe Instagram să descoperi idei pentru o atmosferă în care să simți că ești cu adevărat în oaza ta de relaxare. Ne propunem să te surprindem zilnic cu multe, multe surprize.

Citește mai mult

nobilacasa

 TIMEA - Manager Produs 

Timi este dirijorul de orchestră când vine vorba de articole,poate ea este persoana care cunoaște cele mai mici detalii ale produselor. Are un optimism și un calm natural, care  cuprinde ori de câte ori discut cu ea. 

Citește mai mult

nobila-casa-bleu

Pentru un plus de inspirație, Nobila Casa ți-a pregătit trei colecții splendide pentru tine și momentele în care dorești cu totul altceva. Transformă-ți mesele în adevărate ritualuri cu Villeroy&Boch, un brand german premium ce te impresionează cu accesorii deosebite, demne pentru toți iubitorii de frumos.

Citește mai mult

decor-nobilacasa

Poți să aduci ușor, marea acasă la tine printr-un decor cu accente marine care te face să fii în sejurul mult visat în fiecare zi, indiferent de moment. Alege decorațiuni în formă de scoică, steluțe de mare sau coral care transformă rapid întreaga atmosferă într-una de vacanță ce îți potolesc dorul de ducă.

Citește mai mult

bambus-nobila-casa

Plănuiește un weekend plăcut, departe de tot ce înseamnă agitație, job sau alte griji și concentrează-te doar pe destindere și voie bună. Și pentru ca totul totul începe cu un un pic de organizare ți-am pregătit câteva sugestii prietenoase cu mediul și amenajări drăgute, perfecte pentru a fi replicate alături de cei dragi! 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator