Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Blog

Campanie Sale Nobila Casa

Vara a început la Nobila Casa cu cea mai mare campanie de reduceri din istoria companiei! Am ales, din culise, produse atât de ușor de asortat cu gândul la vară, la casa ta sau plăcerea prietenilor. Pentru fiecare cameră o propunere, ca și casei tale să îi priască vacanța. 

Citește mai mult

Robot de bucatarie Kitchen Elements

Nu este nevoie ca tu să gândești că îți vei schimba meniul. Corpul tău va cere ceea ce îl face să devină mai sănătos. Este o consecință a soarelui tot mai prezent și a faptului că avem nevoie de energie odată ieșiți din amorțeala si nehotărarea primăverii. Când te gândești la vară, imposibil să nu îți apară imaginea unei mese pline de legume proaspete, a unei salate ce conține vitaminele de care ai poftă.

La Nobila Casa am pregătit pentru tine o colecție pentru bucătăria ta și toată caldură de afară la care te aștepți. Iar caracteristicile colecției sunt: prospețime, rapiditate, gust, inteligență și stil, toate acum la reducere.

Citește mai mult

Primul video aniversar Nobila Casa de 20 de ani #impreunacutine s-a lansat. L-ai văzut sau nu, ai încă timp să celebrezi alături de noi ceea ce el reprezintă: generații de clienți care au dăruit căldură prin cadouri și atenție celor dragi. Odată cu lansarea clipului am introdus pe site și în magazine și seria de produse care au fost de-a lungul timpului favoritele voastre.

Citește mai mult

Aducem un nou brand de lux printre produsele Nobila Casa. Pentru toți cei care admiră mesele regale din filme vechi, sau admiratorii meselor

italiene dedicate familiei, am adus în magazine colecția de tacâmuri premium EME.

 

Citește mai mult

E destul că vremea ne tentează la ieșit pe terase și în natură. Nu vrem să ne petrecem timpul în bucătărie și cel mai frumos cadou ar fi prânzurile zilnice la malul marii. Pentru că suntem #impreunacutine și în zilele arzătoare și în cele capricioase, am pregătit o serie de REDUCERI destul de răcoritoare, la articole strălucitoare, pentru ca tu să faci lucrurile mai repede, mai ușor și cu mai mult spor în bucătărie.

Citește mai mult

Avem noi tablouri lucrate manual în colecțiile Nobila Casa care suprind sentimentul de vacanță și culorile verii.

O amintire vie a anului 2019 și a sentimentelor de vară călătoare. O dorință pe care o faci și un îndemn.

Citește mai mult

De câte ori nu am fost impresionați de anumite locații sau aranjamente culinare în restaurante care parcă reinventează modurile de a spune povestea mesei?

Dar te-ai gândit vreodată că aceste restaurante caută pentru aranjamentele lor cele mai nobile vase, pahare și decorațiuni? 

 Îți prezentăm azi câteva cadre din imaginația prietenilor de la restaurantul 25th Downtown flavours din Cluj-Napoca.

Se caracterizează, la fel ca Nobila Casa, prin ospitalitate, iar sentimentul de bine vine o dată cu preparatele aranjate ca la carte.

Decor Natural Gold

 

Citește mai mult

Din bucătăriile profesionale, la tine acasă. Am adus o colecție nouă pentru o casă modernă și obiceiuri sănătoase, ce încep de la a alege ce gătim și se concentrează pe cum gătim.

Gama WMF are o caracteristică ce o face indispensabilă, iar motivul pentru care este aleasă sunt materialele din care sunt realizate piesele de la tigăi la oale și cuțite profesionale.

Colectia WMF

Citește mai mult

Pentru că pregătim mese folosind cele mai bune porțelanuri, cele mai frumoase aranjamente, pahare și tacâmuri atunci când musafirii ne sunt dragi, casa ne este dragă și iubim frumosul care ne înconjoară atunci când poveștile în familie se regăsesc într-un cadru ce se și simte ca acasă.

La asta a privit echipa de zeci de oameni implicată în filmare, o scenă desprinsă din duminica ta, acasă.

Vezi ce alte detalii cuprinde al doilea video aniversar Nobila Casa. 

Citește mai mult

Întâmpinăm vara: idei și un cadou pentru Vacanța din living.

Te așteaptă în magazine și pe site un Voucher de 25 de lei, special creat să îți ofere relaxarea verii. Mai ales dacă urmezi una dintre cele 5 idei de mai jos și redecorezi cu Nobila Casa. 

 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Seteaza crescator