Politica de confidentialitate

In conducerea si operarea afacerii noastre, noi, Mendola Pro S.R.L. – proprietar al marcii Nobila Casa - colectam de la tine date cu caracter personal, pe care ulterior le procesam. Colectarea, respectiv procesarea acestor date ne este necesara in asigurarea functionalitatii site-ului www.nobilacasa.ro, in procedura de prelucrare, expediere si prestare catre tine a produselor si a serviciilor contractate, precum si in informarea ta cu privire la bunuri si serviciile noastre, cu privire la promotiile acordate, concursurile si activitatile de fidelizare organizate.

Pentru ca dorim sa-ti oferim o experienta online sigura, respectand dreptul tau la intimitate si la confidentialitate, intreprindem toate demersurile necesare pentru a proteja datele tale cu caracter personal colectate. 

In acest sens:

Colectam datele tale exclusiv in mod direct de la tine si nu de la terti, nu facem publice aceste date, nu le comercializam si nu le dezvaluim catre terte parti, cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar in procedura de furnizare a produselor si serviciilor prezentate pe www.nobilacasa.ro.

Datele tale cu caracter personal colectate/prelucrate:

- Informatii, gen - nume si prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare - in situatia in care achizitionezi produse prin intermediul site-ului www.nobilacasa.ro, informatii referitoare la contul tau bancar, numai in caz de retur de produse si rambursarea contravalorii produselor, daca este cazul.

- Informatii personale, cum ar fi: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, adresa IP si informatii referitor la ce pagina accesezi si cand. Aceste informatii sunt transferate unor terte parti procesatoare in scopul analizei de date, in vederea imbunatatirii eforturile noastre de marketing, referitor la anumite produse si servicii specifice Nobila Casa.  

- Informatii furnizate de tine prin trimiterea unor mesaje prin intermediul site-ului www.nobilacasa.ro si informatii furnizate in momentul cand comunici electronic cu noi, indiferent de motivul comunicarii. Pastram astfel in baza noastra de date adresa ta de e-mail, respectiv corespondenta purtata cu tine.

- Informatii pe care le furnizezi ca urmare a completarii unor formulare pe site-ul www.nobilacasa.ro, cum ar fi inregistrarea pentru obtinerea unor informatii sau pentru achizitionarea de produse.

- Informatii furnizate de tine pentru a participa la concursuri, diferite campanii publicitare, promotii organizate de catre Nobila Casa, informatii furnizate in situatia in care completezi pentru noi un chestionar sau cand semnalizezi o problema referitoare la site.   

- Detaliile vizitei tale pe site-ul www.nobilacasa.ro, paginile accesate, date de trafic, date locatie, respectiv alte date de comunicatie ce ne ajuta sa intelegem modalitatea in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru. Obtinem astfel informatii cu privire la domain, adresa IP si URL de unde accesezi internetul. Aceste informatii sunt colectate si procesate pentru imbunatatirea serviciile noastre catre clientii nostri.     

Colectam datele tale cu caracter personal numai in scopuri expres specificate. Numarul de date cu caracter personal colectate variaza in functie de scopul colectarii lor.

Putem utiliza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru inregistrarea ta ca utilizator al site-ului, informarea ta privind situatia contului tau pe www.nobilacasa.ro, confirmarea, evolutia si starea tranzacțiilor tale on-line si intreaga corespondent legata de acestea;
 • Pentru prelucrarea si expedierea comenzilor tale de produse, pentru efectuarea platilor acestor produse, pentru returnarea contravalorii produselor, dupa caz;
 • Pentru facturarea produselor comandate;
 • Din necesitatea de a parcurge etapele premergatoare incheierii unui contract cu tine si pentru executarea acestui contract;
 • In scopul solutionarii unor cereri, intrebari, sesizari, plangeri formulate de catre tine;
 • Pentru informarea ta cu privire la promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre www.nobilacasa.ro;
 • Pentru organizarea de activitati de fidelizare;
 • Pentru a-ti permite sa participi interactiv in cadrul site-ului www.nobilacasa.ro;
 • pentru a-ti asculta opiniile/comentariile cu privire la produsele pe care le comercializam;
 • In scopul promovarii produselor www.nobilacasa.ro;
 • Pentru a-ti trimite mesaje publicitare in cazul in care te abonezi la newsletter-ul nostru;
 • Pentru marketing direct, respectiv pentru a te informa prin diverse mijloace cu privire la produsele existente sau cele noi, pentru a-ti oferi informatii despre alte produse pe care le consideram ca ar putea fi de interes pentru tine, in conformitate cu cele pe care le-ai vizionat/achizitionat anterior cu interes;
 • In scopul cercetarii pietei, pentru realizarea de rapoarte/analize, pentru monitorizarea si evaluarea calitatii produselor oferite si pentru cresterea calitatii acestor produse, a competenței profesionale si a comportamentului personalului Nobila Casa;
 • Pentru notificarea ta cu privire la modificarile aduse site-ului, inclusiv imbunatatirile acestuia, pentru administrarea acestuia.

In cazul in care datele tale cu caracter personal sunt inexacte, trebuie actualizate sau sterse, operam toate modificarile necesare in baza cererii tale in acest sens.

Pastram datele tale cu caracter personal nu mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.

Constant luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele tale cu caracter personal impotriva oricaror distrugeri accidentale sau ilegale, pierderi, modificari, dezvaluiri sau acces neautorizat si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Limitam accesul la datele tale cu caracter personal doar la angajatii a caror activitate specifica implica prelucrarea acestor date.

In cadrul actiunilor de marketing direct iti solicitam consimtamantul in colectarea si prelucrarea datelor tale cu caracter personal. 

Prin colectarea si procesarea datele tale cu caracter personal reusim sa monitorizam si sa evaluam calitatea bunurilor si serviciilor noastre. Aceste date ne ajuta in procesul de crestere a calitatii produselor si serviciilor oferite, a competentei profesionale si a comportamentului personalului nostru, astfel ca tu sa poti sa te bucuri de o experienta online placuta, fara probleme.

Drepturile pe care poti sa le exerciti cu privire la datele tale cu caracter personal:

Dreptul la stergerea datelor, adica ”dreptul de a fi uitat” - Poți solicita stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele tale cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele tale cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.

Dreptul de acces – Poti solicita confirmarea faptului ca daca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre Mendola Pro S.R.L. In cazul in care sunt prelucrate, poti solicita accesul la acestea. La solicitarea ta, Mendola Pro S.R.L. va elibera o copie a datelor tale cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifata in funcție de costurile efectiv suportate de catre Mendola Pro S.R.L.

Dreptul la rectificare – Poti solicita modificarea datelor tale cu caracter personal inexacte, precum si la completarea celor care sunt incomplete, prin furnizarea de informatii suplimentare.

Dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal – Poti sa te opui in orice moment prelucrarii sau crearii de profiluri, din motive legate de situatia ta particulara.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Poti exercita acest drept in cazul in care contesti exactitatea datelor, pe perioada verificarii corectitudinii lor; cand prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor tale cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea lor; in cazul in care nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept al tau in instanta; in cazul in care te opui prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale noastre prevaleaza asupra drepturilor tale.

Dreptul de a depune plangere – Poti depune plangere fata de modul in care iti prelucram datele cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul la portabilitatea datelor – Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, furnizate intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat si poti solicita ca respectivele date sa fie transmise unei alte societati/entităti.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul – Poti sa-ti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau.

Poti sa-ti exerciti aceste drepturi fie în mod individual, fie cumulat prin transmiterea catre noi a unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul Mendola Pro S.R.L. din sat Vlaha, comuna Savadisla, nr.22, jud. Cluj sau prin e-mail la urmatoarea adresa de e-mail: protectiadatelor@mendolagroup.ro.

Pe parcursul colaborarii noastre, vom actualiza permanent prezenta Politica de Confidentialitatea cu informatii suplimentare pe care le vom include intr-un document actualizat.

De aceea, atunci cand accesezi site-ul www.nobilacasa.ro, te rugam să verifici sectiunea dedicată Politicii de Confidentialitate, deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima ta vizita.

 

Politica de cookies

Pentru a optimiza experienta ta de shopping site-ul nobilcasa.ro utilizeaza cookies si tehnologii similare.

Un cookie este un fisier de mici dimensiuni ce este stocat pe terminalul mobil sau al computerului tau o data cu accesarea unui website sau webshop. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de un webserver unui browser de internet ex. Chrome, Firefox s.a. Din punct de vedere tehnic, doar webserver-ul (site-ul de pe care acesta a fost acceptat) poate accesa cookie-ul instalat in momentul in care utilizatorul se reintoarce pe site. Cookie-ul nu solicita informatii cu caracter personal. In general, cookiurile nu identifica personal utilizatorii de internet (cu exceptia celor de marketing).

Deoarece iti respectam dreptul la confidentialitate, poti opta pentru blocarea anumitor tipuri de cookie-uri. Trebuie sa ai insa in vedere ca blocarea anumitor tipuri de cookie-uri te poate impiedica sa utilizezi site-ul in mod optim sau te poate impedica sa accesezi anumite functionalitati.

Cookie-urile esentiale permit rularea functionalitatilor de baza ale site-ului. Fara acesta site-ul nu poate functiona si include informatii despre sesiunea/vizita curenta pe site-ul nobilacasa.ro, mentine produsele cosul de cumparaturi cand sunt deschise mai multe taburi sau plasarea comenzii. Tot aceste cookie-uri permit si crearea listelor de produse favorite,

Cookie-urile de performanta permit masurare traficului de pe site, ofera informatii despre cele mai vizitate pagini, precum si despre cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul. Informatiile colectate de cookie-urile de performanta sunt colectate anonim. In cazul in care blochezi aceste cookie-uri, nu vom sti daca ne-ai vizitat site-ul si nu vom putea monitoriza performanta general a acestuia.

Cookie-urile de marketing/social media si publicitate poate fi folosit pentru a determina un anumit profil de utilizator si a afisa mesaje publicitare relevante pe alte site-uri pe care le vizitezi ex. Social Media. In cazul in care alegi sa blochezi aceste cookie-uri, este posibil sa nu mai poti vedea mesaje comerciante relevante pentru tine.

 

Iti multumim!

Echipa Mendola Pro S.R.L.

Avem o reducere de 20% pentru tine!💥 Foloseste codul PASTE20 la finalizarea comenzii. Codul este valabil doar online la produsele cu pret intreg pana in data de 21.04.2024 si nu se cumuleaza cu alte coduri sau vouchere. Codul nu se aplica la comenzile de perdele si draperii.
Cosul meu
newsletter paragraph image

Pssst. Vrei 10% reducere?

Creeaza-ti cont si primesti -10% la prima comanda plasata cu cont pe nobilacasa.ro.

* Reducerea nu se cumuleaza cu alte promotii sau coduri active si se aplica la produsele cu pret intreg.

cookies

Pentru a optimiza experienta ta de shopping Nobilacasa.ro foloseste Cookies si tehnologii similare.

Navigand in continuare, esti de acord cu Politica de Cookies si cu plasarea acestora, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.