Pentru ca e vara si pentru ca luna aceasta ne uitam si la vecinii de peste ocean si vedem ca au Craciun in iulie, avem reduceri de vara, dar cu miros de cozonaci. Povestim despre cum sa ne schimbam casa si sa ne surprindem prietenii si familia.
Pentru ca e vara si pentru ca luna aceasta ne uitam si la vecinii de peste ocean si vedem ca au Craciun in iulie, avem reduceri de vara, dar cu miros de cozonaci. Povestim despre cum sa ne schimbam casa si sa ne surprindem prietenii si familia.
Si mergem mai departe cu tema mancarii in blog, pentru ca vom combina cateva dintre cele mai dorite elemente Nobila Casa cu 3 retete de vara care sa ne faca pofta de viata, de iesit, de petrecut si de mentinut...silueta.
Tort sau inghetata cu ciocolata, pentru un contrast perfect cu mov de lavanda.
Colectie 18 farfurii Lavender Touch
Daca mergi cu inghetata, atunci ai deja toate ingredientele perfecte pentru o fotografie colorata. Colectia Lavender Touch are nuante delicate de mov si toate dantelariile care sa puna in evidenta cremoasele preparate pe care le servești.
Reteta ce merge perfect cu SALE de vara si setul Lavender de 18 farfurii si 6 cesti: tort de biscuiti, cu ciocolata, de la Jamie Oliver.
- Rupeti biscuitii in bucati mici,
- Adaugati nuci pecan,
- Adaugati fisticul, cirese,
- Zdrobiti,
- Adaugati bezea,
- Puneti ciocolata intr-un castron rezistent la caldura si topiti, adaugati untul si omogenizati,
- Amestecati continutul ambelor boluri,
- Intr-un recipient care va actiona ca o matrita puneti folie, adaugati amestecul in recipient, apoi puneti-l in frigider pentru a se intari.
Pofta buna pe farfuriile Lavender Touch!
Un design mereu de actualitate, simplifica raspunsul la intrebarea: Mai poti? Pentru ca portelanul fin innobileaza fiecare masa.
Florile de lavanda, la fel ca ciocolata, sunt mereu in topurile preferintelor celor care aleg bunul gust si gustul bun. Asa ca nu poti da gres nici daca asezi masa pentru familia ta, nici daca le faci cadou de vara pentru ca cei dragi sa savureze cu si mai multa pofta preparatele de vara.
2. Un sandvis special, servit inedit, reface pofta cand te simti istovit
Este un fel de panini, dar cu recomandare de la Chef Anthony Bourdain. Asa ne delectam azi, daca tot avem ocazia sa cumparam la SALE cu 28% o tigaie de inox.
Stim bine, inoxul este cel mai neutru element, nu influenteaza gustul preparatelor, se raceste usor si arata perfect pentru servirea unei mese ca la un restaurant inedit, direct de la sursa.
Baza tigaii asigura o distributie uniforma a caldurii si stocheaza caldura pentru un gatit eficient si economic.
Reteta ce merge perfect cu SALE de vara si tigaia Penini: Sandvis Bodega, o placere usoară pentru pranzuri direct de pe foc.
- Ingrediente: 2 chifle taiate, 6 felii de bacon, 4 oua mari, sare si piper negru macinat, 4 felii de branza ementaller,
- In tigaie, pe o parte pune bucatile de bacon la rumenit, pe cealalta pune chiflele cu fata in jos, la incalzit,
- Scoteti-le si puneti cate 3 felii de bacon in interiorul fiecarei chifle,
- Crapati ouale intr-un castron mediu de amestecare (tot la SALE la Nobila Casa), condimentati cu sare si piper si bateți bine,
- Gatiti ouale in grasimea lasata de bacon,
- Apoi acoperiti cu feliile de branza, distribuite intr-un strat uniform, pana la topire,
- Si pentru ca tigaia Panin nu se lipeste, puteti acum scoate totul si plasa pe cele 2 chifle,
- Mai le puneti asa asezate inca o data pe tigaie si lasati 2 minute sa se intrepatrunda aromele la cald.
Pofta buna, direct de la sursa.
Completati seturile de tigai cu Natura Cooper, din aluminium si otel inoxidabil. Marimi diferite, pentru pofte diferite, dar aceeasi calitate Nobila Casa.
3. Gatim, dar mai si sarbatorim, caci pofta de mancare vine inovand
Ultima reteta este una de cocktail, cu si fara alcool. Pentru ca Summer Sale la Nobila Casa implica si pahare, cu reduceri de pana la 16%, ce moment mai bun decat acesta sa prepari si un mix de vara?
Wolfgang Puck ne recomanda acest cocktail, asa ca il luam la fel de in serios ca pe un foie gras si vi-l transmitem spre degustare.
Avem nevoie de:
- 8 ace de rozmarin arse si pisate, 1 albus de ou intreg, 60ml Gin, 30ml rom, 20ml Suc de lamaie, 15ml sirop de arțar, scorțișoară, restul de rozmarin ca decor.
- Ardeti rozmarinul si apoi stingeti rapid si amestecati in pahar, alaturi de albusul de ou), apoi adaugati gheata.
- Serviti!
Va recomandam una dintre canile gradate din SALE pentru amestecare si paharele de sticla cristalina pentru servire.
Ah, poate venim si noi in vizita daca asa arata o dupa amiaza de vara.
La noi arata fix asa:
Un summer sale cu pofta de mancare, de povesti, de cadouri si de aventuri culinare. Te asteptam pe site si in magazine sa devii inspirat!
Vezi in SHOP
Set 18 farfurii Lavender Touch